Kızlar birtane erkek çoçuğum var 4 buçuk yaşında bir tanede kız olsun istiyoruz tabiki kısmet ama özellikle kız olsun diye yaptığınız veya bildiğiniz birşey varmı fikirlerimizi alabilirmiyim günleri falan varmıdır

firstleydii bizde kızımız olsun diye çok dua etmiştık kızımız oldu kurban kestik sizde dua edin bilimsel açıdan yapılacak bişi yok diyor doktorlar… rabbim nasip etsın inşallah

firstleydii aynı hislerdeyiz fakat ben şansa bırakmak istemediğim için kıbrıs yollarına düşeceğiz😄

firstleydii ay benimde oğlum var 3 yaşında birde kızım olsun çok istiyorum Rabbim hayırlıysa nasip etsin inşallah

vahsikelebekk kıbrıstaki ücret karşılığında yapılanı diyorsanız o ayrı o kadar bilgim var canım sağlık çalışanıyım😂 instada sürekli doktorlar reels çekiyor cinsiyet belirlemenın yolu yok diye ama tüp bebek yapacağım şu cinsiyeti koyduracağım derseniz mümkün tabiki.. Ama sanki bayan doğal yöntemler i sormuş gibi geldi bana. Birde şöyle bişi var bende merak edip sormuştum kıbrıstaki bi merkeze tüp bebek oldugu için illa tutacak diye de bişi yok para çöp olabilir yani .. Benim bilmediğim farklı bi yöntem varsa sizden öğrenmek isterim

vahsikelebekk yok tamamen şans sağa yatma sola yatma diye bişi yok😂 bende yumurtlama gununde ilişki yaşadım öle denk geldi halk arasında erkek olur dedıler ama kız oldu mesela çok şükür hepsi uydurma rabbım ne isterse o