İyi akşamlar kızlar
2 hafta önce rüyamda hamile olduğumu görmüştum sürpriz bir hamilelikti
Adetim çok düzenlidir saat saatine gelirdi üç gündür adetim gecikiyor aklıma geldi acaba var mıdır hamilelik gibi bir şey korunuyorum bu arada ama yinede korkmaya başladım yarın kan tahlili vericem korunurken hamile kalan oldu mu aranizda

698_merve Bende rüyamda çok görüyorm hamile olduğumu 😂gecikme 3 gün geçmiş bi test yap için rahat etsin

kdbkdb erken gebelik testi yaptım negatif kan verip emin olmak istiyorum adetim hic gecikmedi bu güne kadar baska neden gecikir bilmiyorum

698_merve korkutmak istemem ama ben hem korunuyordum hem de 4 aydır adet olmuyordur ona rağmen hamile kaldım üstelik rüyamda kalp atımını dinlerken bi rüya gördüm korunuyorum hemde adet olmuyorum zaten diye aldırış etmedim 1 hafta sonra adet olmama şikayeti ile doktora gittim 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim şimdi 13 aylık olduk 😂

Allah isteyene versin inşallah ben istemiyorum 😔dua edin lütfen kan tahlili verdim sonuc daha çıkmadı

perimasali802_ test sonucu cikmadan relg oldum çok şükür 🤗 dun biraz adet olmak icin masaj yaptim karın ağrım basladi aksam da oldum
          Test sonucu da yeni çıkmış bthcg 1.20 çıkmış yok çok şükür 🤭