Kızlar merak ediyorum ilk ilişkide kızlık zarı kanaması olmayan var mı benim olmadı neden merak ediyorum
Kızlık zarı
papatyakadin esnek oldugu için benımde olmamıştı kanama
papatyakadin olmayanlar varmış, ben ilk evlenirken korktum olmaz diye insan kendinden emin ama genede o strese giriyor olmazsa diye, helede çevrede buna önem veriyorsa. Benim olmuştu ama hemde baya
incinmissindedi ay ben kendimden şüphe duydum yaa
papatyakadin En stres yaptığım şeydi kanama olmadı dedim eyvah neyse ki eşimde takılmadı öyle atlattık kafama da takılmadı değildi
incinmissindedi benim de olmuştu sanki tavuk kesmişiz gibiydi kıyafetler falan mahvolmustu sizin de öyle miydi
papatyakadin benimde olmadı ama zorlandım yine de
yrgn1mmy ya eşim takılmadı benim de ama 1 yıl oldu ben hâlâ düşünüyorum
Benim olmuştı ama az oldu peçeteyle sildim yani vajinamın içinden
papatyakadin 😂😂 insan kendinden eminse gerisini boşver
piyangobileti evet evet baya geldi 3 . Güne kadar da ara ara gene gelmeye devam etmişti.
papatyakadin benimde olmadı
- Düzenlendi
papatyakadin bazen penis boyutu kısa veya inceysede bozulmaya biliyor
piyangobileti benimkide bi kaç gün geldi ve kasığımın ağrıdı bir hafta geçmedi çok kötüydü 😆
papatyakadin benimde olmamıştı kendimden eminim kimseyle bir münasebetim olmadı ama kanama gelmedi fakat peniste girmedi yani ilk bir ay zor girdi ilişkiye zor adapte oldu kukuşum 😂 ex kocam şizofrendi baya kafasına taktı dedim doktora gidelim ben kendimden eminim yok götürmedi sonra vajinal mantar olmuştum o zaman doktora sormuştum vajinan dar büyük ihtimalle esnek o yüzden olmamıştır herkeste te olmuyor dert edilecek bir şey değil demişti ama kocama söylemedi tabi yine de doktor böyle dedi deyince rahatlamıştı bir de ilk kendisi giremedi acıdan kıvravdım resmen onları da görünce şüphesi gitti herhalde bilmiyorum
Anneme söyledim annem de 7 türlü gelir kanama gelmemesine şaşırmıştı bilmiyorum yani bende hala düşünüyorum neden gelmedi diye ama gelmeyince gelmiyor demek ki yapacak bi şey yok 😂😂
lolopoo kıyafetleri yakmak zorunda kaldım onu hatırlıyorum sonrası önemli değildi 😂 hatta eşim o kadar korktu ki beni hastaneye götürüyordu sonra dank etti eve geri döndük 😂😂😂
sanslikralice valla hiç kafaya takcak bir mevzu değil. Erkekler bakir değilse evlenecekleri kadınları sorgulayamazlar.
firdevskartal Aboo benim ex kocanın memlekette s*kmediği karı kalmamış o yüzden takılmamak en güzeli😂
sanslikralice iyiki sana hastalık bulaştırmamış
sanslikralice ahaha, o zaman hiç takma sen 2 el olmuşsun zaten yeteri kadr de😂😂