papatyakadin olmayanlar varmış, ben ilk evlenirken korktum olmaz diye insan kendinden emin ama genede o strese giriyor olmazsa diye, helede çevrede buna önem veriyorsa. Benim olmuştu ama hemde baya

papatyakadin En stres yaptığım şeydi kanama olmadı dedim eyvah neyse ki eşimde takılmadı öyle atlattık kafama da takılmadı değildi

Benim olmuştı ama az oldu peçeteyle sildim yani vajinamın içinden

papatyakadin benimde olmamıştı kendimden eminim kimseyle bir münasebetim olmadı ama kanama gelmedi fakat peniste girmedi yani ilk bir ay zor girdi ilişkiye zor adapte oldu kukuşum 😂 ex kocam şizofrendi baya kafasına taktı dedim doktora gidelim ben kendimden eminim yok götürmedi sonra vajinal mantar olmuştum o zaman doktora sormuştum vajinan dar büyük ihtimalle esnek o yüzden olmamıştır herkeste te olmuyor dert edilecek bir şey değil demişti ama kocama söylemedi tabi yine de doktor böyle dedi deyince rahatlamıştı bir de ilk kendisi giremedi acıdan kıvravdım resmen onları da görünce şüphesi gitti herhalde bilmiyorum
      Anneme söyledim annem de 7 türlü gelir kanama gelmemesine şaşırmıştı bilmiyorum yani bende hala düşünüyorum neden gelmedi diye ama gelmeyince gelmiyor demek ki yapacak bi şey yok 😂😂

lolopoo kıyafetleri yakmak zorunda kaldım onu hatırlıyorum sonrası önemli değildi 😂 hatta eşim o kadar korktu ki beni hastaneye götürüyordu sonra dank etti eve geri döndük 😂😂😂