Kızlar bargello 228 kullanıyorum çok begeniyorum 154 güzel diyorlar kullanan var mı ?onerebilceginiz numara var mı fresh yaz kokusu kadınsı yasemin kokulu
BARGELLO ONERİ
Benbenimsenkimsin 122 çok güzel ama ben 412 kullanıyorum
lgrth 122 sanki herkeste var gibi senin kullandigin nasıl
Benbenimsenkimsin eltimde vardı çok güzeldi ama aynı olmamak için farklı aldım benimki de fena değil
lgrth güzel düşünce ama nolcak ki onun olmadığı ortamlarda kullanırdın alsaydın çok mu ciceksi bir koku acaba
Benbenimsenkimsin kalıcı ve çok güzel olduğunu hatırlıyorum da nasıl olduğu aklımda değil 😅 aynı ortamda değiliz ama farklılık olsundu benimki
Benbenimsenkimsin 408 - versage cristal fresh yaz kokusu
Benbenimsenkimsin 307 kullanıyorum ben ama migrenim olduğu için çok ağır geliyor bana, eşim bunu almıştı bana, ama sadece gece uyurken sıkıyorum, yoksa sıkıp arabaya vs binince direk kusuyorum ve baş ağrısı yapıyor
benneymisim bakicam canım sağolasın
incinmissindedi belki de güzel bir koku ama sana ağır geliyor içeriği ne acaba
Benbenimsenkimsin evet aslında çok güzel bir koku migren var diy3 bama agır geliyor
Benbenimsenkimsin 228 ve 154 tam olarak nasil bir koku ne kokusu yani? Bu aralar herkes övüyor merak ettim bende 🤣
Benbenimsenkimsin 134 çok iyi
Benbenimsenkimsin ben 384 ve 122 kullanıyorum çok tatlı fresh kokular ben onlardan vazgeçemiyorum bence çok tatlı güzel kokuyolar☺️