Kızlar 5 aydır korunmuyoruz ama hala gebe kalmadı Bugün adet oldum yine var mı yol başka gebe kalmak için doktora gittim bi sorun yoktu

karamelek21

asel_lina
    Amin Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın var mı sizinde kullandığınız ilaç filan kızlar ben 2 aydır folik asit filan içiyorum yiyecek tarzı bitkisel bişeyler kullanıyormusunuz takviye

blumom doktor bana da folik asit verdi ramazanliga denk geldi unuttum alamadım geri regl günü geldi olursa bu ay yoksa reglden sonra başlarım diye düşündüm

blumom bende beklemedeyim 🥹belirtilerim var kesin adet olcam bu ay da olmasa 5.ayim olcak artık diğer aya kontrole gidecem

blumom ayin 29 catlatma ignesi verdi doktor bana vuruldum ve 30 iliski dedi o gunden beri belirtiler var bazilarina hadi pisikolojikmenmi diyorum ama, bel agrim kasik agrim kesinlikle piskolojik deyil resmen yatakta yatarken bile belim agriyor erken gebelik testi aldim, dun kan testim cikti negatif 4 gun var adetime erken gebelik testi yapsammi yoksa beklesemmi iki gun daha

asel_lina banada verdi ama bende icmiyorum hamile oldugumu ogrenirsem o zaman duzenli 3 ay icmen lazim, cunku folik asit fazlasida zararli diye duydum bn,

karamelek21 yok canım ben ikinciyi istiyorum. Amin inşallah canım Allah bebek bekleyen herkese nasip etsin inşallah 🤲

karamelek21 Hamileliği kolaylaştırıyormus ama dediğiniz gibi zarardı var bilemiyorum ne yaparsak

En önemli şey stres kendini strese sokma neden olmuyor olmadı diye 9 ay olmadı benimde bebeğim neden olmuyor diye bende endislendim tam ise girecektim hamile olduğumu öğrendim 😂

blumom bende pcıs var doktorlar bana bir sene deneyin olmazsa gelin demişti tam bir sene sonra oldu düzensiz ilişkiye girdik hep fakat en son yumurtlama günüme denk gelmiş mesela