• Düzenlendi

Arkadaşlar ben doğum yaptım kanamam durmadı diye kürtaj oldum 4 Şubat’ta 3 hafta yasaktı ztn 10 Mart’ta regl oldum 18 gün sürdü ama 1 2 gün ilişki yaşadık 10 günü geçtiği için, bayramda da babamlar gittim zaten 1 hafta kaldım gelince ilişki yaşadık ertesi gün yani 2 gündür yine kanamam var regl mi oldum acaba kürtaj sonrası sürekli böyle regl olmak normal mi iliskiyede giremiyoruz çok bunaldım bu durumdan psikolojm bozuldu Allah aşkına ne zmn düzelecek ya bıktım usandm ne bı seks hayatımız kaldı tam5 aydır böyle hamilelikte de Ztn giremiyorduk mide bulantım vardı o kadar sıkıldım ki ztn evlendigim gibi hamile kalmıştım yani doğru dürüst hiç bısey yaşamıyoruz eşim soğur diye de düşünmeye başlıyorum artık beni rahatlatn ya nolr:(

heln bence bir kontrole git

• heln bunu yanıtladı.

lgrth gidiyorm gün önce gittim dün gece acile de gittim bıktım usandm ya herşeyden soğudum bilseydim böyle olduğunu asla evlenmezdim başıma gelmeyen kalmadı

lgrth benim anlamadığım normal mi acaba yoksa hep böyle devam mi edicek düzelir mi sonradan acaba

heln düzelir elbet kocanı bu süreçte daha iyi tanırsın bir de mahrum kaldığını düşünüyorsan ön sevişmeyle de ilgilenebilirsin

heln bilmiyorum yaşamadım yorum yapamam

• heln bunu yanıtladı.

lgrth haklısın ztn sadece ben yaşıyorum bu durumu hiç kimse yaşamamıs ne kadar sansizsam

heln öyle düşünme vardır bir hayır