Eşimin arabasında bugün yapay vajina buldum tüm gün neden satın almış sorusu kafamdaydi kendisine sordugumda internet siparişlerim arasına yanlışlıkla eklemişim dedi geri iade edecektim zaten dedi ve vajinanin yanında birde jel vardı jelin yarısı eksikti ama vajinada tahriş yoktu yolda falan gelirken dökülmüş tür dedi jele de o kadar mı yetersizim neden almış ki cevaplarınızı bekliyorum🙏
Eşim Yapay vajina almış
sel0sel yapay vajina olduğunu şu an öğreniyorum açıkçası açıklama bana mantıklı gelmedi aranızda cinsel anlamda sorun mu var veya eşiniz farklilik arıyor da olabilir
sel0sel bende ilk defa duydum 🙄
Çok istekli biri değil diye biliyorum ben kendisini 6 yıllık evliziz 10 güne bazen 20 güne cinsek ilişkimiz oluyor
sel0sel farklilik aramis olabilir sen bu aralar biraz yatakta fantezi yap bu arada yapay vajinada neden tahriş olsun ki
Ay bari güzel yalan uydursa yüz kez sipariş onayı geliyor neyi sipariş verdiğini gormuyormu bu erkekler bir tuhaf gerçekten
Arabada merdeydi bende onu merak ettim saklıyor muydu açık miydi
sel0sel 20 günde 1 normal değil her istediğinde zahmetsiz yapabilmek için yada değişiklik duygusunu tatmin edebilmek için almıstır bende bazen eşime şakalaşıyorum sana hediye alayımmı diye. Bence kendinize yontmayın bu konuyu sadece her istediğin zaman benimle birlikte olabilirsin diyebilirsiniz
ceylandiyebiri demi haklısın