• +18
  • Eşim Yapay vajina almış

Eşimin arabasında bugün yapay vajina buldum tüm gün neden satın almış sorusu kafamdaydi kendisine sordugumda internet siparişlerim arasına yanlışlıkla eklemişim dedi geri iade edecektim zaten dedi ve vajinanin yanında birde jel vardı jelin yarısı eksikti ama vajinada tahriş yoktu yolda falan gelirken dökülmüş tür dedi jele de o kadar mı yetersizim neden almış ki cevaplarınızı bekliyorum🙏

sel0sel yapay vajina olduğunu şu an öğreniyorum açıkçası açıklama bana mantıklı gelmedi aranızda cinsel anlamda sorun mu var veya eşiniz farklilik arıyor da olabilir

sel0sel tobe yarabbi yapay vajina mı 😳daha neler duyacam burda çok merak ediyorum 🤣

Çok istekli biri değil diye biliyorum ben kendisini 6 yıllık evliziz 10 güne bazen 20 güne cinsek ilişkimiz oluyor

sel0sel belki de isteği artmıştır değişiklik olsun diyedir 20 günde bir kime yeter ki belki böyle hallediyordur işini bir de sende sipariş ver yanlışlıkla aldım dersin

Ay bari güzel yalan uydursa yüz kez sipariş onayı geliyor neyi sipariş verdiğini gormuyormu bu erkekler bir tuhaf gerçekten

Arabada merdeydi bende onu merak ettim saklıyor muydu açık miydi

sel0sel 20 günde 1 normal değil her istediğinde zahmetsiz yapabilmek için yada değişiklik duygusunu tatmin edebilmek için almıstır bende bazen eşime şakalaşıyorum sana hediye alayımmı diye. Bence kendinize yontmayın bu konuyu sadece her istediğin zaman benimle birlikte olabilirsin diyebilirsiniz

mca bagajda geldiği kartın kutusundaydı çıkarmamış içinden

esores evet 20 günde bende normal olamadığını söylüyorum oda çok çalıştığını kafasının dolu olduğunu söylüyor ve duş yapmaya eriniyor

lgrth kendinden dolayı o kadar ilişki arası hep yorgun ve çalışıyor ve duş almaya eriniyor vs vs benden kaynaklı değil bu durumda

sel0sel 10 günde bir mi duş alıyor ya da işten gelir gelmez mi cidden gerçeği varken plastik arayışı neden acaba