Selam kızlar eşiniz ne iş yapıyor siz memnunmusunuz eşiniz memnun mu . Tabi bu zamanda da memnun olmak zorundasın mecburen zor yani 😳
Biraz pozitif olalım kocalarınız🤣
- Düzenlendi
sizene benimki uzman çavuş. Bazı askerin yaptığı gibi telefondan kumar bataklığına düştü. Oğluna bana bakmıyor. Soyadım kızlık soyadım değil ama sanki öyleymiş gibi bana babam bakıyor o kadar çok utanıyorum ki. Neyse oğlum anne sütünü bıraktığı an bi işe gircem onu da boşucam. Şimdi avukata param yok. Bir de öyle bi yalancı ki. Yaptığını sanki ben yapmışım gibi herkese anlatıyor. Maalesef ben de şrfsz koca ile ilgili pozitif şey yok bi oğlum var ona da canımı veririm
firdevskartal Allah yardımcın olsun kuzum her adam eş olamıyor . Canını sıkma aslan gibi oğlun varmış ayaklarının üstünde durusun sen . Herkesin hayatı mükemmel değil . Benim eşimde farksız heryere kartlara borç yapıyor market çocuk bezi para bitti 1 ay yok ona buna borç veriyor para var anında bir günde yiyor
- Düzenlendi
sizene Benimkide ülkemizde önde gelen ilaç firmasında uzman makine mühendisi gayet memnun işinden bende öyle, olanakları ve şartları çok iyi şükür.burası icin memleketimizden bile taşındık 😄
Allah hepimize yardım etsin
firdevskartal allah yardımcın olsun arkadaşım oğlun için güçlü ol sonrada öyle bi eşten kurtul hayatına güzellikler dilerim
basakhslr teşekkür ederim 🙏
sizene gemide çarkçı, eşim mutlu ben isyankar ama mutlu gemide günlerce kalması dert sadece
sizene nasil anlatacagimi bilmiyorum ama esim mutlu ben mutluyum 7-8 is basi yapar 4-5 evde olur cuma günleri 1-2 evde oluyor hafta sonu evde cok güzel 🧿 bende agustosta is basi yapicam pazartesi - cuma 9dan 2ye kadar insallah 🤣
firdevskartal 😔 Tek sorun avukat mı eğer öyleyse barodan talep edebilirsin işlerini gerçekten hakkıyla yapıyorlar ben iki yıllık bir çekişmeli den sonra barodan talep ettim ve iki celsede kapattı davayı hemde ben mahkemeye katılım sağlayamadığım halde…
uzmanprf ufak bi ilçede yaşıyorum. Benim şansıma kesin iyi çıkmaz bütün suç bana kalır diye korkuyorum