Kızlar ben kan verdim hamileymisim pazartesi verdim işte Çarşamba günü doktor bı hafta sonra gelsin keseyi görelim demiş kaçıncı haftada kese görünüyor en son 5 Şubat ta regl oldum
Kızlar kese kaçıncı haftada görünür
Yani ben ultrasona da girdim doktor bir şey yok dedi kan testi verdikten sonra hamile olduğumu söyledi çarşamba günü bir hafta sonra gel keseni görelim dedi kaçıncı haftadayim ben yani 5 Şubat ta en son regl olmuştum diğer reglim de 5 Mart’ta olmadı lazımdı oruçta fakat olmamış tim
Bir de ben doktora gittim doktor ultrasonla baktı gebelik yok dedi kan testinden sonra gebelik olduğunu öğrendik yani şu an çok küçük herhalde o yüzden ultrasonda görünmemiş demiş bir hafta sonra gelsin kesyi görelim yani şu an kaç haftalıktır
Annem de öyle bir şeyden bahsetti dedi işte yazdırıyorsun kendini aylık 5000 TL falan alınıyormuş
asyarana aylık değil canım doğum parası dir doğumdan sonra veriliyor tek seferlik
Bu arada gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım benim 🤲🌸
perimasali802_ çok teşekkür ederim Allah razı olsun
asyarana sendende canm
Kızlar
asyarana hayırlı olsun, kese 6_8 hafta da görünür. Doğum parası da aylık 5000 3. Çocuğa veriyor ilk çocuğa tek seferlik 5000 ama bence sen doğum parasını düşünmeden önce bebeğinin kesesini kalp atışını bir duy sağlıklı bir gebelik olduğunu öğren inşallah doğum parası en son düğüneceğin şey, sağlıcakla kucağına aşmak nasip olsun