Kızlar olay çok uzun aslında, defalarca başka kadınlara yazdığını yakaladım affettim fakat içimden hep bi sızı ve üzüntü kaldı bunun üzerine son zamanlarda hırpalamaları da başladı. Defalarca boşanmak istedim aileme gittim geldim. Ailem arkamda ama içim çok kötü beynim uyuşmuş gibi çok detaylı yazmak isterdim ama buna bile gücüm yok. 2.5 yaşında oğlum var. Lütfen biraz teselli verin hiç gücüm yok.

400634 boşanabilmenızde bir nimet eğer boşanmayı kabul ediyorsa insan gibi bu biraz zorluda olsa kendinize yeni bir hayat kurma şansı verir. Keşke bn de boşanabilsem :)

400634 üzüldüm. Ama senin adına da sevindim böyle bi pislikle ömür geçmez. Başka covuk yapmamamn çok iyi olmuş. Bende 4 yıldır evliyim ve 3. Çocuga hamileyim şiddeti oldu gecen günlerde hala konuşmuyorum, belki düzelirdi ama ailem izin vermedi burnu sürtsün beni aynı gün gönderdi. Sen naptın en son cebinde viegra buldum demiştin işe giderken götürdü mü yoksa

400634 eşiniz eğer narsist biri ise sizi oyle Bir işlemiş ki bu korkunuz ondandır diye düşünüyorum bir kadın bir anne mutlu ise cocuk ta mutlu olur.ve biz kadınlarin yapamayacağı hiç bir şey yok canim once kendine güven 💐

400634 kendine guven ve bir kadin isterse yapamayacagi hicbirsey yok, hersey yoluna girdiğinde neden daha once boşanmamışim neden diye soyleneceksin kendine,. Cünkü o zaman anlicaksin hayatin ne kdr guzel oldugunu☺️🌸🌸

karamelek21
          Kaç yaşanmışlık sığdırdın sen hayatına nasıl mükemmel bir bakış açısına sahipsin nasıl bu kadar geniş, güzel ve gerçek bir ufka sahipsin 🙏🏻💞 Tüm kadınların sendeki mantığa ve bakış açısına sahip olmasını diliyorum 💞

uzmanprf yaa çokk teşekkür ederim,bende sizin için ayni duygulari tasiyorum,sizin benden daha guzel bir anlatis biciminiz var,bugüne kolay gelmedik! Ben eşinden yana dertli biri değilim,bilhassa esim bu dunyadaki en guzel kabul olmus duam Elhamdullilah,ama! babasi tarafindan yarali bir kiz cocuguyum yillarca annemden uzak icki kumar aliskanligi olan bir babanin elinde gecen yillar yazsan roman olur,oyuzdendirki cocuklar benim en hassas noktam,annem ömrünü heba etti boyle bir adamla bize iyilik yaptığını dusunerek,halbuki biz cocuklugu elinden alinmis yarali cocuklardik!yasim 34 hala icimde o yara kapanmadi olsemde kapanmaz! Bu yuzden boyle olaylardaki postlara kayitsiz kalamiyorum, lutfen acimasiz bir adamin eline mahkum etmeyin hayatinizi,cocuklariniza yapacaginiz en buyuk kotuluk boyle bir insanla evli kalmak olacak!ve Allah korusun ilerde cocugunuzun icinden Anne sevgisi yerine kin nefret yuklemek istemiyorsaniz, mahkum etmeyin cocuklari bu hayata

karamelek21
              O güzel çocuk kendini bozmadan muhteşem bir kadına doğru yolculuk etmiş ne mutlu o çocuğa pamuk kalbinden öpüyorum o çocuğun hep var olsun herşeye rağmen o pamuk kalp hep tertemiz bir çocuk olarak var olmaya devam etsin. 💞

incinmissindedi Şimdi ailemin yanındayım Allah nasip ederse de boşanmaya kararlıyım o cebinde bulduklarımı yıllar öncesinden koyduğunu söyledi aslında önemli olan bunlar değildi içimdeki birikim patladı. Allah senin de yardımcın olsun bir bakmışsın öyle güzel kapılar açmış ki sana sen bile şaşırırsın sadece dua et

perimasali802_ evet kesinlikle narsist yani lafta söylemiyorum gerçek bir narsist asla yaptığı hiçbir şeyi kabul etmiyor ve halen onu çocuğumdan ayırdığım için beni tahrik mesajları yolluyor ama istediği kadar uğraşsın ben de bitti artık

karamelek21 kesinlikle ben de senin gibi düşünüyorum sadece bu sürecin hemen bitmesini istiyorum çünkü çok fazla psikolojik şiddet yapıp beni tahrik ediyor ama ileride boşandığımda evet gerçekten iyi ki yapmışım diyeceğim bunu fark ettim