Kızlar eski postumu görenler bilir meseleyi. Eşim yumruk vs vurdu bana baya. Babamlar beni geri gönderdi diye konuşmıyordum onlarla kaç gündür beni sahipsiz bıraktılar diye. Bugün babam aradı sen bizle niye konuşmuyorsun vs diye açtı konuyu, bende bişi yapmadınız hiçbir şey yokmuş gibi davranfınız dedim. Oda hayır senin yanında konuşmadık ama arabada gelirken de giderken de ona baya kızdım kızıma tek bi tokat dahi vursan artık biter kızımı senden alırım vs demiş oda pişman olduğunu benim telefonu onun burnuna vurduğumu canın acısından böyle yaptığını söylemiş. Ben telefonu vurduğumu hatırlamıyorum bile. Son 2 aydır Eve gelince suratım hep asıkmış yüzüm gülmüyormuş öyle demiş babama , dışarıda öyle değilim ama eve gelince yorgunluk çöküyor dışarda gülüp eğleniyoruz ama kapıdan içeri girince ikimizde yabancı gibi duruyoruz neyden olabilir bu. Paylaşmak istedim babamla konuşunca içim bi huzursuz oldu gerçekten de mi ben surat asıyorum farkında değilim bunların

incinmissindedi
    Sanırım eşiniz okey oynuyordu ve bir bayanla konuşuyordu o anda gelişmişti şiddet olayı da. Tebrikler eşiniz muhteşem manipülasyon yapma yeteneğine sahip bir kişilik net teşhis koymak uzmanlık ve geniş kapsamlı inceleme gerektirir fakat az biraz bilgim varsa oda eşinizin muhteşem bir narsist olduğunu doğruluyor. Hiçbir sebep asla ama asla şiddete sebep değildir nasıl olurda o konumdan kendinizi suçlayacak konuma geldiniz kendinize gelin lütfen hamile ve kucağınızda çocukla darp edildiniz bunu hiçbir şekilde aklayacak bir sebep bir gerekçe olamaz sizi darp eden kişi eşiniz diye suçu ört bas edilemez sokaktaki insan bizlere şiddet uygulasa neler yaparız hele bunu sevdiğimiz bir insan yapıyorsa bunun affedilir yanı nasıl olabilir. Hayır affettiniz eyvallah döndünüz de ama en azından gördüğünüz şiddetin sebebini de kendinize mâl etmeyin siz bir Annesiniz yaşantınız düşünceleriniz hayatınız herseyiniz evladınız için bir aynadır gerçekten evladınızın ilerde böyle olmasını mı istiyorsunuz haksızlık karşısında böyle bir duruş sergilemek helede kendi şahsınıza yapılmış bir haksızlık ise sizin tüm DNA ve genleriniz ile vücut bulmuş bir evlada geçişi demektir zaten öyle bir babanın genlerine sahip olması bile çocuklar için bazen sorun iken bari en azından siz güçlü ve sağlam bir insan olun evlatlarınız gücünüzü tavrınızı duruşunuzu ve yenilmez kişiliğinizi kendine örnek alsın lütfen. 🙏🏻

uzmanprf o kdr guzel konusuyorsunuzki okudukca okuyasi geliyor insanin,ama malesef bazi kadinlar kendilerine yapilani bu bana mustahaktir diyip ustune birde kendini suclu konuma koyup oturuyorlar oturduklari yerde, malesefki yine diyorum bu durumda olan sadece cocuklara oluyor… cok sey soylemek geliyor icimden ama karşımda bir duvara konusuyor gibi hissediyorum,

incinmissindedi baban kesinlikle ve kesinlikle ona inanıp sana kızmasın. Aynısı benim şrfsz kocada yapıyordu yalan konuşuyorlar. Sırf seni babana karşı küçük düşürüp babanın damat haklıymış demesini istiyor . Bunu bir arkadaşım da yaşıyor de ve babana anlat. Benim yapmadığım şeyleri bile yaptı diyordu senin kocan da öyle diyodur. Sakın inanmasın

incinmissindedi soruna gelicek olursak da seni yalnız bırakıp anasına çıksın anası doldursun geri aşağı göndersin o dolduruşa gelsin sana cehennemi yaşatsın ama sen her halükarda surat asmıcaksın oldu paşam.!!!!!

karamelek21 Ah ah neler duyuyor ve neler görüyorum bu ne ki ama bu arkadaşa daha öncede babasının sahip çıkmayacağını öngörü olarak söylemiştim ve eşinden vazgecemeyecegini de az çok tahminde bulunmuştum bana bunlar artık anormal gelmiyor da işte şu manipüle edilmelerini hazmedemiyorum kendini bilmez bir Baba şiddete maruz kalan bir Anne ve onun ezikliği bu beni kahrediyor 😔

uzmanprf mlsf benide kahrediyor, ben hepsinden ote cocuklar diyorum ahhh o masum yavrular, boyle erkekleri Allah bildiği gibi yapsın,kadinin ozguvenini resmen somurmus,ki kadin sucu kendinde aramaya basliyor,dayagin izahi olurmu ya,

6 gün sonra

Bubenimoykumm sanırım bizim sorunumuz da bu konuşup derdimizi birbirimize anlatmıyoruz, şimdi bi tık daha iyiyiz eskiye nazaran artık konu benden çıkmış vaziyette babam sert konuşmuş ona o yüzden oda korkup kendini düzeltmiş görünüyor. Bakalım inşallah hep böyle olur.

vahsikelebekk iyiyim canım çok saol bi süre uzak kalmak istedim her yerden olayları toparlamak anlamında. Şimdi bi tık daha iyiyiz her insan hata yapar umarım ondan ders çıkarır ve bi daha yapmaz babam baya sert konuşmuş o yüzden düzelmiş umarım daha yaşanmaz. Biraz bebekle ilgili de sıkıntılarım vardı hastane vs derken giremedim kaç gündür.

vahsikelebekk bebegim iyi çok şükür sadece suyu fazla denildi bakalım hareletleri iyi şuan. Eşime gelecek olursak değişimi belli artık yani sanırım biraz bende ilgisiz bıraktım artık işten gelince bile ikimizin yüzü gülüyor işe giderken sarılıyor öpüyor, yeni evliyken geceleri bazen kalkıp öper yada döneceği zmn öper öyle dönerdi, şimdi öyle gibi olmuşuz, suratımın asıklıgının geç farkına vardım bende daha dikkatli davranmaya çalışıyorum oda. Eskiye nazaran sohbetimiz bakışlarımız degisti. Yeni evli gibiyiz inşallah hep böyle devam eder ben eşimi seviyorum oda seviyor bunu biliyorum, ve hissetiriyor da.