Bana da bu teşhis konuldu bi ilaç verdi kabızlık ve bağırsak hareketleri için ama hiç iyi gelmedi

Rumeysa0701 canım belirtilerin nelerdi? Bende kendimden şüpheleniyorum sık sık kabızlık durumum oluyor aşırı gaz , bağırsaklarım hareketli gürültülü hamile gibi göbeğim çıkıyor sürekli şişkinlikten ve gazla birlikte köpüklü yapışkan sıvı çıkıyor bazen dışkıyla sende de oluyor mu bunlar ? Doktora gideceğim de öncesinde biraz bilgi almak istedim

sanalkoala
      Hepsi var en sonda dediğin yapışkanlı sıvı yoktu röntgen çektiler bağırsakların aşırı gaz dolu dedi ben mide ağrısı şikayetiyle gitmiştim bu şişkinlik de mideye baskı ve ağrı yapar demişti

Canım 3 senedir çekiyorum bu laneti sormak istediklerini sorabilirsin bunun yüzünden 20 kg verdim ben

melissada yaa çok geçmiş olsun canım, ben henüz tanı almadım ama belirtilerim çok benziyor şüpheleniyorum, bende ishal nadir olur genel de sık sık kabız oluyorum (ailemiz de genetik ve midede problemlerim var) 48 kg yum bir bardak su içsem 4-5 aylık gibi göbeğim çıkıyor göbek kısmım hep şiş ve sert çok gazım oluyor çıkarsam da şişlik inmiyor, bi de böyle bazen aşırı WC ihtiyacı duyuyorum gittiğimde sadece gaz çıkarıyorum bazen gazla birlikte köpüklü yapışkan mukus geliyor o dönemlerde bağırsaklarım çok gürültülü oluyor sanki gazı çıkarmadığım zaman içimde patlıyor gibi ve dışardan duyulacak bir ses

sanalkoala bana da bu teşhis kondu. Gaz problemim var bende şikayet olarak, midemde gaz oluyor bi şeyler yiyince şişkinlik oluyor ve bol bi pantolon bile giysem karnım aşırı şişiyor. İstediğim gibi giyinemiyprum resmen. Bunun bi diyeti var ama cok zor ve ağır yani diyetisyen eşliğinde yapılıyor ve kilo kaybı oluyormuş. Hangi besine vücudun tepki verdiğini anlıyorlar ama ben yapmadım emzirdiğim içim teşhis bu sene kondu

benneymisim yaa çok geçmiş olsun canım bende kendimden şüpheleniyorum bu rahatsızlıktan, midem de hem reflü hem gastrit var zaten sıkıntılı bir de bu bağırsak sorunları var aşırı gaz mide ağrısı mide de gaz ayrıyeten bağırsaklarda yoğun gaz , 48 kg olmama rağmen 1 bardak su içsem bile 4-5 aylık hamile gibi göbeğim şişiyor aşırı rahatsız edici bir durum

benneymisim bağırsakların gürültülü mü? Benim gaz sorunum olduğu zamanlar sanki gaz bağırsaklarımda patlıyor gibi ve bu ses dışardan bile duyuluyor yanımdakiler duyuyor yani öyle gür gür sesler geliyor, gazın aşırı olduğu zamanlar dışkıyla beraber köpüklü mukus geliyor sende de oluyor mu bunlr ?

sanalkoala bazen evet cok gürültü ses geliyor ama benim gazım daha cok midemde oluyor bağırsaklarda değil. Mukuslu kakada yok bende ayriyetten gastritim var yani hep zincirleme sanırım bu sıkıntılar 🥲 sende karnın şişken giydiklerin rahatsız ediyor mu ben pantolon düğmesi açmak zorunda kalıyorum hep dar olmasa bile rahatsız ediyo

benneymisim yani evet çok fazla gazım olduğunda pantolonlar rahatsız ediyor, of çok sıkıntı bir durum ya