Koltuk altı,bacak,bikini bölgesi, kollarını jilet ile alan var mı bacaklarımı ve kollarımı ağda ile alıyorum koltuk altı ve bikini bölgesini ise jilet ile bacaklarıma jilet vurmayı düşünüyorum ağda sonrası çilek lekelenme ve aşırı yanma ve kaşınma hissi oluyor önerisi olan var mı?

ayazz ben bacaklarıma jilet kullanıyordum geçen ay ağda yaptım böyle bi pişmanlık yok yani kıllarım toplasan yarısından daha fazlası batık yani berbat bi görüntü jilete devam edicem bu yüzden

ayazz bennn bütün bölgeleri jiletle alıyorum lazer yaptırmıştım ama yarıda kaldı özel böyle hariç heryerde etkisini gördüm yarım kalmasına rağmen tek tük çıkanları da jiletle alıyorum bu şekilde önerilmişti çünkü

ayazz ben 10 senedir falan jilet kullanıyorum öncesinde ağdadan ve makinadan çok batığım vardı jilete geçtiğimden beri bitti batık çok şükür aynı zamanda evde kendim lazer yapıyorum koltuk altım bitti hatta

ayazz bende uzun bir süre makinayla aldım vücıdumun her yeri batık sonucu lekelenme var bir süredir jilet kullanıyorum bütün vücuduma kısa sürede üzüyo ama en azından batığım ve iltihap oluşmuyo

Jilet kullanırken nasıl kullanıyorsunuz ve hangisini kullanıyorsunuz sadece bıkını bolgesınde kullanıyorum şuan ama jilet yaptıktan sonra elımle kontrol edınce hala elıme geliyor pürüzsüz olmuyor tersınede yapsam duzdende yapsam yıne aynı önere bılıcegınız bısey varmı bıde sonrasında tahriş oluyor ne yapmam gerekiyor fıkrınız varmı

ayazz tüm vücudu jiletle alıyorum her ilişki öncesi duş alıyorum her duşta temizleniyor um sorun yaşamıyorum ama zaman kaybı olduğu için ipl lazer almayı düşünüyorum

ayazz ben bikini bölgesine sadece jilet diğer heryere kağıt agdalardan kullanıyorum bacaklarima jilet vurduğum zaman hem kasinti hem de sizlama hissediyorum maalesef ama cilek görünümü hiç gitmiyo tuybdokucu krem aldim ama yuzeydeki tüyleri amiyo ve 2 gün sonra ufak ufak çıkmaya başladı hiç beğenmedim

egce o batık izleri siyah nokta gibi ağda dan mı oluyor

• egce bunu yanıtladı.

ayazz evet evet aynen öyle görsen o kadar iğrenç bi görüntü kii

aselinannesi9398 ben hep banyo yaparken alıyorum şampuan ile köpüklüyorum bikini bölgemi derbi jilet ile ilk önce kılların çıktığı yöne doğru sonra da tersine doğru vuruyorum tahriş de olmuyor pürüzsüz oluyor şampuan ile köpüklemediğim zamanlar tahriş oluyor benim

Satin care tıraş jeli ve Venüs breeze 3 bıçaklı çok güzel alıyor tahriş yapmıyor ben bacak ve kolaltı alıyorum çok memnunum

ayazz jileti kuru vurma canim duş Jeli yada kopuk hata bunun için satılan kadınlar için tıraş köpüğü de var onlardan alabilirsin

Lazerden önce alırdım ama ben bir sistem kurdum
              O dönemde ağda vurduktan sonra tüyler geldiğinde jiletle alıyordum bir kere
              Daha sonra belli aralıklarla kese ve peeling yapardım
              Yine oluşurdu batik falan ama çok degil
              İmkanın varsa lazer yaptır canim