Kızlar kadın doğum doktoru rahmimde perde olduğunu söyledi düşük falan oluyormuş gebelikte mr çektir falan dedi fazla bilgi vermedi sonra araştırdım doğuştan oluyormuş rahimde perde İnternet’e öyle diyor yani ama ben Bi doğum yaptım ne düşük oldu ne de erken doğum kimse bana öyle bisey söylemedi aranızda var mi duyan
Rahimde perde lütfen bakar mısınız
Belkii 20 defa kadın doğuma göründüm böyle birsey söylenmedi bana olsaydı illaki gözükmez miydi İnternete doğuştan diyor ama ne kadar doğru bilinmez o kadar aceleci davraniyorlarki insan ne söyleyeceğini unutuyor
kukulii87 Benim arkadaşım iki defa düşük yaptı. Sebebi araştırıldığında rahimde perde olduğunu söylemiş doktor. Ameliyat oldu. Şuan hamile yakın zamanda doğumu olacak.
Sizin gebeliğinize engel olmaması iyi bir şey. Tedavisi olan bir durum. Belki doku ince olduğundan önceki muayenelerinizde ultrasonda görünmemiştir. Mr çektirirseniz daha net sonuç alabilirsiniz.
zarifhanim sonradan mı oluşmuştu acaba
kukulii87 Hayır doğuştanmış. Ama evlenip bebek düşündükten ve düşük yaptıktan sonra öğrendi.
zarifhanim peki teşekkür ederim
kukulii87 merhaba benim de hamilelikte öğrendiğim bir durum doktor rahimde perde var dedi sonra muayene etti iki rahmin var dedi bana da dikkat et düşük riski olabilir demisti ama şükür hiçbir şey olmadı başka hastanede doğum yaptım doktor rahminde perde var dedi ama sakıncalarından falan bahsetmedi duruyor hala
- Düzenlendi
piyangobileti gecmi olsun öncelikle aslında ben şunu merak ediyorum perde sonradan oluşabilen birsey mi değil mi çünkü gebelik süresince her ay kontrole gittim doğumdan sknra da gittim spiral için falan hiç hirsey söylenmedi İnternet’e doğuştan gelen bir özellik olduğu söyleniyor o halde neden şimdiye kadar fark edilmedi fark edilmeyecek birsey olsa doktor muayene ettiği gibi perde var dedi mr istedi direkt anlamadim hiç birsey ya keşke daha önce doğum yaptığımı falan söyleseydim o an aklıma gelmedi
kukulii87 ben hamilelikte alttan sadece 2 defa muayene oldum son muayenede doktora annem söyledi oylelikle muayene etti yoksa anlaşılır miydi bilmiyorum ama sonradan oluştuğunu zannetmiyorum teyzem hemşire bunu öğrenince sen iyi hamile kalmışsın demişti bir tek bunu hatırlıyorum bir de sizin regl nasıl oluyordu bekarken ağrı falan oluyor muydu bununla alakası varmış o yüzden soruyorum
piyangobileti ama beni Altan muayene etmedi ki ultrasondan karnıma bakıp söyledi evet ağrılı geçiyordu regl sürecim halada öyle ama ilk 2 3 gün falan öyle aşırı aşırı şiddetli de değil üstelik
kukulii87 bende de vardı normal ultrasonla tam görünmez alttan narkoz vererek detaylı bir ultrasonla kesin sonuç çıkıyor. Benim doktorum bi kere doğum yapanda bişey olmaz genelde demişti ama tabii doktora danışmanız lazım. Ameliyatı kapalı oluyor karından küçük bi delik açılıyor ben oldum tekrarlamadı ama ameliyat sonrası tekrarlayan da olabiliyor ve evet doğuştan gelen bir rahim şekil bozukluğu bu
Thewomen-101 detaylı ultrason dediğim rahim filmi yani unuttum adını ilk başta ben yapalı 5-6 yıl olmuş tabi
Thewomen-101 normal ultrasonla bakıldı bana Altan değil