Selammm 🩷
Benim hep bu havalarda ipek kirpik perilerim gelir ve yaptırmaya korkarım 😅 bu kez kararlıyım. Sadece su, deniz, havuz da kullanımı sıkıntı oluyor mu? Birde ben foşur foşur yüz yıkayıp bakımlar yapıyorum kirpikle nasıl oluyor bu cilt temizliği 🥹 bide bakım yaptırdığım zaman ne kadar kullanabilirim kirpikleri
İpek kirpik perilerim geldi yine
Ooglakkadini_ 1 ayda hafiften dökülüyor diye biliyorum bi de yüzünü yıkarken kirpiklere fazla baskı uygulamamak lazım foşur foşur yikamamak lazim diye biliyorum 🤣 bi de sonrasinda kirpikler cok zarar goruyormus bu yüzden cesaret edemiyorum zaten kirpiklerim uzun değil rimel bile bi halta yaramıyor 🤣
Ooglakkadini_ suyla ne kadar az temas ederse daha fazla duruyor hele deniz suyu hic iyi degil. Yüzü yikarkende fosur fosur degil gözlerini nazikce yikaman lazim. Sirt üstü yatman dökülmemesi icin bir tavsiye. Sabah kalkinca ve suyla temas ettikten sonra birbirine yapistigi icin temit bir fircayla hep taraman lazim
Moonlight_ of o ne yahu baya hayat kısıtlıyor😅😅
Sutlucikolati işte böyle oluyor hep bu kez tamam diyorum sonra böyle şeyler okuyunca vazgeçiyorum 😅
Ooglakkadini_ bende öyle maalesef 🤣🤣
Ooglakkadini_ 🤣 yok kiz alisiyorsun cok güzel oluyor 😍