Cilek gorunumden kurtulamıyorum bi türlü lazere de gidemem bu ikisinden birini kullanbklirim sizce hangisi kizlar pürüzsüz bi cilt istiyorum artık
En iyisi jilet mi ağda mi
Lazer en iyisi
mrvehl agda daha iyi jiletle aliyordum bi ara 2. Gun ufaktan cikmaya basliyordu purusuzluk sadece 1 gun suruyor yani ama agda yapinca 3 4 haftaya kadar pürüzsüz tabiri caizse kaymak gibi oluyor 👌👌 ben genital bölgeye ve kol altina yapiyorum agdayi bacaklarimda ki tüyler agdayla gelmiyor cunku
mrvehl lazerden önce ben agda ve jilet kullandım yani her ay alıyorsun ağda ile işte ayda bide jilet vuruyordum batıklasma vs olmasin diye ve tabiki bol nemlendirici ve düzenli kese yaptırın peeling de yapin isterseniz düzenli bir kil alma olursa kurtulursunuz
mrvehl en garantisi lazer jilet kesinlikle değil gidemiyorsanız imkanınız varsa eve alın makineyi ağdada malesef çilek bacağı bitiren bişry değil 3 senedir lazere gidiyorum çilek görünümğnden kurtuldum
Sutlucikolati hangi agdayı kullanıyorsun genital bölgede birde kendin yapabiliyor musun 🙈
sinyorina önceden çam sakızı agdasi kullaniyordum o biraz acıtıyor su an boncuk ağda kullaniyorum digerine gore bi tık daha az acıtıyor ozellikle kol altimi alirken daha az acıtıyor 🤣 tavsiye ederim evet kendim alıyorum agdayla
Sutlucikolati boncuk ağda deneyeceğim o zaman ben gillette Venüs kullanıyorum ama hepsi aynı hemen çıkıyor çok yorucu, ağda en azından bir süre rahat ettiriyor
- Düzenlendi
sinyorina daha birkac gun once yaptim ağda hâlâ pürüzsüz ve boncuk agda tene fazla yapismiyor birazcik ugrastirici ama deger harika bisey kesinlikle tavsiye ederim bi de ağda isitici alman gerekiyo cezvede olucak gibi degil 😅
Sutlucikolati ben diğer yerlere daha önce ağda kullandım da genital bölgede hiç kullanmadım bakalım inşallah yapabılırım 🙈😁
sinyorina yaparsin yapar bi an topla cesaretini kapat gozlerini sık dislerini ceeekkkk🤣🤣