SuVeAtes baş dönmesiyle gittim de adetime 10 gün var daha acaba günümün geçmesini mi beklesem

smyraa1 Ohooo daha çok var beklemek en iyisi Bir de hamilelik belirtisi Bu kadar çabuk göstermez kendini. Gebelik ihtimali her zaman var adetinize daha çok olduğu için

SuVeAtes ya kv ve kendi annem döl tuttuğu zaman hemen baş dönmesi mide bulantısı yapar dedi merak edip saglikocagi hemşireye sordum evet dedi özellikle mide bulantısı yapar dedi
      Bilemedim şimdi ben😄

ayazz bebek rahme tuttunduğu an kanda hcg yükselmeye başlıyor hcg yükseldikçe de hamilelik belirtileri kendisini gösteriyor diye biliyorum 🙂onla alakalıdır belki de 🙂

ayazz sağlıkçı değilim ama mantıken baktığında Bunlar başka bir sebepten de olabilir. Adetini beklemen en iyisi gebelik oluştuysa bile şüpheli ilişkinin üzerinden en az 10-12 gün sonra kanda gözukmeye başlıyor gebelik değeri.

smyraa1

smyraa1 genelde adet geçtikten 1 ay sorja falan belli oluyor çok erken gitmişsin sadece baş dönmesi belirti değildir ki

mrvehl evet ama ilk çocuğum da da böyleydi baş dönmem vardı aşırı her test yaptığımda çıkmamıştı adetim 3 gün geçmişti test yaptım çıkmıştı acilde bütün değerlerime de baktılar başka bi hastalığım yok