• Muhabbet
  • Bir Kere de Biz Soralım: ERKEKLER NE İSTER?🌝

Kızlar sohbete gelin bilgi birikimimizi çoğaltalım🌸

Bunca zaman hep şunu duyduk; KADINLAR NE İSTER? Anlaşılamayan bir tür olarak erkeklerin hep sorduğu fakat net bir cevap alamadığı(ya da aldığı fakat yine her zamanki gibi bir kulaklarından girip öbür kulaklarından çıktığı için hatırlamayıp önemsemedikleri) soruyu erkekler için soralım mı?

Bazı erkekler %1-2’lik istisnayı saymazsak hepsi düz mantık, bunda hemfikiriz🤭 peki her zaman böyleler mi? Bizi çileden çıkardıklarında ve bazı durumları onların istediği gibi yapmadığımızda neler düşünüyorlar acaba? Hadi bakalım parmaklar çalışsın kızlar, erkeklerin isteklerini bu başlık altında toplayalım, bilgilenelim, gerektiği yerlerde uygulayalım😁

ERKEKLER NE İSTER?

vahsikelebekk ben başlıyorum dır dır dır sürekli konuşmamızdan muzdaripler fakat biz kadınlar düz mantık değiliz enine boyuna düşünüp her şeyi tarttığımız için anlamayacaklarını bildiğimizden 10 yoldan anlatmaya çalışıyoruz her şeyi😁 e bu da onları yormaktan başka bir şeye yaramıyor🤭

vahsikelebekk bendeki erkek türü tam bir SEKS düşkünü büyük harflerle yazdım ki ne kadar ciddi olduğumu anlatabileyim verirsen senden iyisi yok vermezsen (beni kırmıştır hastayimdir vs) senden adisi yok adi diyorum çünkü öyle hissettiriyor hatta söylüyor kendisi istediği kadar konuşur hem de boş şekilde ama senin mantıklı bir konuyu konuşmaya hakkın yoktur çünkü ona göre uzatiyorsundur yani kısacası eskiler gibi sırtından sopa karnından sıpa eksik olmayacak birini istiyor

piyangobileti ay demiyo musun dön kendine bi bak diye, böyleleri genelde kadında tek bir kıl tanesine demediğini bırakmaz kendisi postuyla bütünleşmiştir ama

minikooo aynen bir de onlar var daha trip attığımı hatırlamıyorum bekar gibi gezip tozayım gecenin bir vakti geleyim güleryüzle aç kapıyı trip atma falan

vahsikelebekk Valla ben ne zaman o an aklından ne geçiyordu ne istiyordun desem düşünmüyorum ben senin gibi diyor erkek milletinin düşünmediğine karar verdim ben de sşalkadşlk

lgrth aaa bu koca bi yerden tanıdık geldi bana bende de öyle bi koca var sanki bi lafına alınıp 5 saniye suratımı astım diye benimle kavga eden bi kocam var suratın hiç asık olmasın hep gül diyor saçma sapan şeylerden kavga ediyoruz neden kavga ediyoruz uzatmayalim kapatalım konuyu diyorum öyle şey mi olur biz hiç kavga etmeyecek miyiz diyor🥴 bi tane normal kocası olan varsa parmak kaldırsııınnnn 😄😄😄😄