Kızlar saat 12 de test yaptım çift çizgi çıktı 1.30 da bi daha yaptım varla yok arası bi çizgi çıktı adetim 2 gün gecikti hamile olabilir miyim ki hangi teste güveneyim

Resim nasıl ekleniyor basıyorum ekleyemiyorum

Eşimi heveslendirmek istemiyorum bi kaç gün beklesem mi

Canım adetin gecikmiş normal test yapsan bu erken gebelik testi birinde hiç göremedim ben

annelinko bence hamilesin ama yinede en iyi sonucu kan veriir üstteki testte çok silik

İlk çocuğumuz tedaviyle oldu şuan kızım 16 aylık ve hiç korunmadık doğumdan sonra 16 ay sonra böyle bi şeye inanamıyorum

Bence hamilesin 😊kesin emin olayim diyosan sağlık ocagina test ver e nabizdan sonuca bakıp esine soylersin🤭

annelinko besbelli hamilesin neyine inanamıyon 😄 dış gebeliklerde de pozitif çıkabiliyor inşallah vardır herşey gönlünce olsun inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah 🤲💜🌹

ayazz teşekkür ederim inşallah hamileyimdir kendi kendine olmasını çok istiyorum

Kızlar kan verdim 690 çıktı hamileyim çok şükür Allah isteyen herkese bu sevinci yaşatsın

annelinko gözün aydın canım sağlıkla kucağına al inşallahh çok sevindim🤎🤎🤎💋🥹😚🫶🏻