Geçen hafta korunmasız bir durum yaşadık ve ben hemen 6 saat içinde Ella aldım eczacı etkili olacağını söyledi ama hala regl olmadım 4 gün gecikti bu hapı kullananlar sizde de böyle bir gecikme oldu mu?

kizilcaa Bendede gecikme yapmıştı hatta 8-9 gün gibi bi süre gecikti ama zaten normalmiş yumurtlama geciktirdiği için haftası geçince test yapmıştım ben sende o kadar geçerse yaparsın

kizilcaa Evet evet panik yapma zaten 6 saat içinde almışsın baya erken almışsın yani ama stres de geciktiriyor olabilir biraz daha bekle bence

kizilcaa Ben de kullanmıştım geçen sene 5 gün falan gecikmişti sonra regl oldum doktorum da normal olduğunu söylemişti sen de birkaç gün içinde olursun büyük ihtimalle

kizilcaa Eğer 10 günden fazla gecikirse bir test yapabilirsin ama şu an çok erken bence Stres yapma regl olacaksın büyük ihtimalle

kizilcaa Ben de Ella almıştım 3 gün içinde regl oldum ama herkeste farklı olabiliyor tabii

Teşekkürler ya herkes içimi rahatlattı cidden

6 gün sonra

perkalpp4 Kızlar regl oldum 🥳 gerçekten gereksiz stres yapmışım, desteğiniz için çok teşekkür ederim ❤️

perkalpp4 Çok sağol canım yaaa evet evet dediniz zaten baya rahatladım buraya yazdıktan sonra