Bu 8.ay deniyoruz olmadı neden olmadı ister istemez üzülüyorum 😞 panik atağım için psikiyatriye gitmeyi düşünüyorum panik atak için ilaç alırken gebelik olabilir mi

asel_lina ben evlendiğimde çocuk istiyoruz diye hiç korumadık doktora gözüktüm bişey in yok sagliklisin dedi gebe kalmak için ne yapmalıyım dedi yumurtlama döneminde gün aşırı ilişki ye girin stresten uzak durun dedi ve bi tanıdığım da erkeğin dar giymesi sperm sayısının düşüklüğüne neden olur dedi gebe kaldığın ay sadece dışarda pantolon evde ise şort ve eşofman ile gezdi o ay hamile kaldım

ayazz bende aynı korunmadım 4 ay sonra olmuştu stres ediyorum bide kanıma baktırıp hormon testi yaptırmak istiyorum bakalım öncelik psikiyatriye gitmek panik atak ve anksiyete kaygı bozukluğu yaşıyorum bir kaç aydır doktora sorup ona göre gebelik için uğraşacağım hayırlısı bakalım

asel_lina psikiyatri ilaçlarını hiç bilemiyorum malesef. stresten uzak durmaya çalışın ve yumurtlama günlerinizi takip edin mümkün olduğunca o zamanlarda yapın. Rabbim sağlıkla hayırla Salih, Saliha evlatlar nasip eder inşallah 🌸