Eşimle 2 yıldır evliyiz ve 5 aylık bir bebeğimiz var. Çok sık olarak, özellikle ailesi yüzünden tartışıyoruz çünkü sürekli bizim kararlarımıza müdahale ediyorlar. Örneğin araba almak gibi…

Arkadaşımın düğününe eşim ve annemle gittiğimde, kayınvalidem anneme, insan baskasinin gelini almaz dügünlere gitmez, annem ona dediki esi ile geldi esi izini verdi, o da diyor esi cahil dogruyu yanlisi bilmez.

Ben, 50 km uzaklıktan eşimin yanına taşındım, ona dedim ki evimiz çok küçük ve zaten taşınmamız gerekiyor, biraz aileme daha yakın bir yere taşınmak istiyorum. Yani ortaday Bu durum çok büyük bir tartışmaya dönüştü. Çünkü ailesi bunu kabul etmiyor ve bu yüzden biraz daha uzaklaşmak istesem bile yapamıyor.

Bu tartismadan sonra, gece eve gelmedi bende aileme geldim Üç haftadır ailemin yanındayım, o bizim paramızı çekti, arabamı aldı ve her şeyin sadece kendisine ait olduğunu söyledi. Üç haftadır ne ben ne de bebeğimizle ilgilendi, beni sürekli engelledi. Dün kayınvalidem aradı, ben açmadım ve bunun üzerine beni WhatsApp’tan engelinden çıkardı.
Babasi nenemi aradi yalan üstüne yalan konustu. Babam hep onun parasini soruyormus, annem evimizden cikmiyormus. Hepsi yalan annem belki 2-3 ayda bir geliyordu huzursuzluk cikmasin diye.
Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. Bebeğimle boşanmak istemiyorum ama kesinlikle taşınmak istiyorum.

sariboncuk bu süreçte eşinle birebir konuş asi4i bi aile müdahalesi var sanki onlar evli siz de uzaktan akraba gibisiniz

sariboncuk esin ailenin doldurusuna geliyor belli ki esinle dogru duzgun oturrup konus ne demek tum parayi cekmek ne sinir bozucu gercekten kesinlikle ailesinin kafasi bunlar