İsana dan sonra yves rocher markasına takmak üzereyim sanırım 😂hem uygun fiyatlı hem bol indirimli bonkor bir sürü hediye veren bir marka cogu kişi en az bir ürününü kullanmıstır diye düsünüyorum .marka hakkında düsünceniz neler ve hangi ürünlerinden memnunsunuz? Ben alısveris yaptım paketimin gelmesini bekliyorum 🛍️

rouge_ ben bunları aldım
    • ısı koruyucu sac kremi kuzenim cok övüyordu merak ederek aldım
    • temizleyici maske
    • sac ve vücut parfümü kokusunu cok merak ediyorum cesitleri vardı ben ciceksi olanı tercih ettim böyle saclarım buram buram cicek kokusu yaysın istiyorum
    • deodorant temiz içerikli güzel de koruyorsa daha ne isterim sürekli bunu alırım memnun olan cok diye okudum

rouge_ bb kremini şampuan/saç kremini, deodorantını kullandım uzun süre. Temiz içerikli oldugu icin tercih ediyordum. Parfümlerini merak ediyorum aslında şimdi kalıcılığı vs nasıl denemek istiyorum

rouge_ çoğu şeyini 2.3 yıldır kullanıyorum evidence parfümü hafif vazgeçilmezim kaş şişe bitirdim ve dökülme karşıtı saç kürü serumunu ve şampuanını ve faydasınıda gördüm kil maskesi filanda var ama en çok şampuan ve parfüm yeniliyorum

rouge_ bayıldığım bir marka🫶🏼

✅Parfümüm klasiktir ve hep onu kullanırım oradan alıp.

✅Göz kreminden memnunum(kahverengi olan adını unuttum) fakat kullanım süresine dikkat etmek gerek yoksa tahriş yapıyor göz kenarlarına.

✅Anti aging ürünlerinin de kokusu mü-kem-mellll.

❌Bir kere katı şampuanlarını denedim onu beğenemedim saçlarımı çok yağlandırıp ağırlaştırdı mesela.

✅Duş yağı duştan çıkmadan hemen yağlanıp nemlendiriyorum vücudumu çok iyi geliyor(köpürebilen bir duş yağı ilk defa gördüm🤭)

❌Saç toniğini de denedim o da hiç iyi gelmedi bana hediye orijinal boy vermişlerdi kafamda sivilcelenme yaptı.

🔆Bir de göz altı kapatıcı pudrasının namını da duydum alıp denemek istiyorum Huda ile kıyaslanabilecek bir ürünmüş.

✅İçerik olarak temiz olması, doğum günlerinde bir alana bir bedava kampanyası, bunun dışında bütün alışverişlerde orijinal boy hediye ürün vermeleri de beni ayrı cezbediyor😍😍😍💕

Kbranur65 kendi sitesnden alabilirsin hem 1. Ürün hediye hem sac ürününde 3 al 2 ode var hemde yeni kaydolursan indirim veriyor yani parfüm hediye geldi birde bir kac ürün ben mi onları kazıkladım onlar mı beni bilmiyorum ama mantıklı alısveris oldu gibime geliyor bir sürü ürün aldım uyguna

minikooo evidence bir sürü kokusunu cıkarmıslar ya hangisini alsam bilemedim bir tanesini aldım rastgele bakalım kokusu aynı mı

vahsikelebekk evet ya bir sürü ürün hediye ettiler daha da alasım geldi dkdk hangi parfümünü kullanıyorsun? Sampuan olarak da bir sampuanını cok önceden kullanmıstım ama hic sevmemiştim hangisiydi asla hatırlamıyorum belki simdi degişmiştir cünkü baya oldu anti aging ürünleri de annem kullanıyor kırmızı ambalajlı goz kremini hediye ettiler onu da denicem anti aging ozelligi de vardı sanırım nemlendirici gibi ürünler bende cok oldugu için almadım renkli kozmetik de oyle ev dolu artık almak istemiyorum

Duş jelini
              Şampuanı
              Sürekli evidence parfümü ve mor en son çıkan parfümünü kullanıyorum kokusu harika ama daha kalıcı olmasını isterdim .
              Vücüt sütünü her daim kullanırım
              Fondöten ruj göz altı nemlendiricisi ve yüz kremini
              Siyah maskesini gibi gibi kullandığım bir çok ürün var pek hatırlamıyorum yaklaşık 10 yıldır buradan alışveriş yaparım genel olarak içeriğinin temiz olması beni cezbediyor