Kzilar selam ben hem 2 bebek annesi hem öğrenciyim okulum yarım kalmıştı son donemimi veriyorum bugün eşimle tartıştık yok okul makul bu saatten sonra okuyup naocan sanki bi akıllı sen misin gerizekali beyinsiz gibi kelimeler kullandı ki ben açıktan okuyorum sadece geceleri ve bebeler uyurken çalışıyorum onun harici hep evle ilgileniyorum ama esim ne zaman evde dursa her zaman tartışıyoruz bahane arıyor sanki kavga etmeye kv ile yaşıyoruz üzerine bir de zaten düzenim yok haklıymış gibi sürekli bağırıyor kavga ediyoruz
Kocamla kavga..
Ay erkekler şu son zamanlarda baya kaşınmıyolar mı ya 🙄
dertetmempertederim2 benimki evlendim evlenelim böyle ya her boka bi bahane ama kendisi çıkıp gezer kimseye de sormaz
mrvehl Allah ıslah etsin kendi haline bırak bence konuştukça üstüne gittikçe kavgalar artıyor çünkü okuluna çocuklarına odaklanmaya bak zor ama yapacak birsey yok
mrvehl git tabiki de anneme gidiyom de çık git illa gitceğin yeri söylemek zorunda değilsin bence
mrvehl bilmiyorum kötü
mrvehl okuyup çalışp güçlenirsin avucunda tutamaz diye korkudan ediyor o lafları. O lafları ona bir bir yedir. Sınava elbette gir. Ona söyleme
mrvehl gidersen ne tepki vereceğini en iyi sen bilirsin canım ben sana git veya gitme diyemem hiç olmadı aranı düzeltmeye çalış ilişki zamanlarında aranız iyiymis o zmnlardan faydalan eşini sen taniyorsun
mrvehl belli ki okulu bitirince ise girip eline para gecince guclenip bosicagini falan saniyor ondandir bu korkusu muhtemelen ve bence tam olarak oyle de yap cekilmez bu adamm
Sutlucikolati aynısını yazmaya geliyordum gözü açılırda özgüveni gelir kendine güveni arttıkça altta ezileceğini baş edemeyeceğini falan düşünüyor herhalde
Sutlucikolati bosanma şeyi yaşadık bi ara vazgeçtik çocuklardan
Sutlucikolati 2 de bebegim var en çok onlar için bitirmek is hayatına atılmak istiyorum beni sevmiyor mu acaba cidden evlenmek için mi evlendi
mrvehl aranizdaki iliskiyi tam bilemiyorum ama anlattığına gore oyle görünüyor gercegini bilemeyiz tabii goruneni soyluyorum 😐 sen fazla bel bağlama o adama dedigim gibi