Kızlar emzirmeyi sonlandırıyorum yarın tavsiyeleriniz neler biberon ile süt vermek istiyorum daha çok küçük bir destek olsun diye tavsiyelerinizi bekliyorum yorumlarda buluşalım
Emzirme sonlandırma
Üsttt
Kızlarrr ilk bebeğim çok stresliyim
Yaa kızlar kimse yok mu
hzl123kk biberonla süt çok yanliş bir seçenek bence süt zaten yararlı bir besin değil çocuklar için ileride bide ondan vazgeçirmeye ugrasabilirsiniz yinede siz bilirsiniz.. Öncelikle kesin kararlı olun bebişler kararlı olduğumuzu anladıklarında vazgeçiyor lar.. Çok tavsiye edilmese de ben siyah bant yapıştırmıstım uf oldu deyip o şekilde bıraktırdım herhangi bir tiksinme vs olmadı.. Bıraktığında 3 yasındaydı oğlum şimdi 5 yasında hala öper koklar sever 😇 Kolaylıklar dilerim ❤
Ama 17 aylık biberona o yüzden alıştırayım diyorum
sinyorina 3 yaşında mı sonlandırdınız daha önceden mi
hzl123kk kac aylik? Eger cok kucukse mecburi degilse biraktirma derim sutte bilinenin aksine cok yararli bisey degil tavsiye etmem mama vereyim dersen bu sefer biberonu biraktirmaya calisicaksin memeyide kademeli azalt kesinlikle diğer turlu birden birakinca cocuk icin pek iyi olmuyo psikolojisi acisiinda
Sutlucikolati 17 aylık artık çıkılmaz bir hal aldı gece emzik oldum resmen
Bir anda mı kesmeliyim yoksa kademeli mi
hzl123kk evet o zor oluyor kademeli azaltip sonlandirabilirsin cok sabir isteyen bi süreç
Sutlucikolati geceden mi yoksa gündüzden mi başlamalıyım
Sutlucikolati her uykuya geçişte emerek uyur
hzl123kk gunduzden basla once azalt yani günde 10 kere emziriyorsan bugün 8 kere emzir duruma göre ertesi gün 6 kere emzirirsin
firdevskartal 3 yasında sonlandırdık
hzl123kk göğüslerim deforme olmasın diye emzirmedim. Süt annemiz vardı. O bir kereden kesmek istedi tiksindirerek. biz terapist ilerledik o şekilde emmeyi bıraktırdık. Önce azalttık. Sayısını düşürdük. Emmeyi unutturduk. Emerek uyutmadiğımız için sıkıntı yaşamadık. Zaten süt annesi gelmeyince çok zor olmadı.