Arkadaşlar erkekler ilişkide en çok neyde hoşlanır ve neyi sever sevişmede de neyden hoşlanır ve neyi sever
Eşin hoşlanmasi
lara6565 erkeklerin çoğunu baz alamayiz ama geneli zaten seks düşkünü ve açık bir cinsellikte doyumsuz olursun
Önemli olan senin ve esinin neyi sevdiğinize bakmaniz yani onu siz keşfedeceksiniz
Şimdi ben sana desem oral yap belki sen istemezsin ama eşin ister
lara6565 bu kisiden kişiye degisir esinle oturup konusmalisiin ama genel olarak oral severler kadinin inlemesine bayilirlar 😅 bi de vajinanin daha dar oldugu pozisyonlari severler mesela onuda. Burda ogrenmisstim yuz ustu yat esinde uzansin ustune o sekilde deneyin hem vajina daha dar oluyor hem esin zevk aliyor hem sen zahmetsiz mukemmel bişey bu pozisyonu denedikten sonra bununla baslar bununla bitiririz 😅
Sutlucikolati bizmi yatiyoz alta eşler uste yatıyor bizde deneyelim kız🫢🫢😋
lara6565 bnm en çok oral seviyor komple yalamali dal da***😂🫢
aysglhale evet evet kadin altta oluyor yüzüstü uzan esinde senin ustune uzansin hatta sen kasiklarinin tam oraya bi yastik koyarsan bi de esin ileri geri yaparken sende kalcani oynatirsan harika oluyor bi de bacaklarini kapat o sekilde daha dar oluyo vajina aldigin zevk 3e katlaniyor 👌🤫👌👌
Sutlucikolati tmm cnm deneyeceğim 😘😘
Sutlucikolati yastık kalcamin altinami ortamizami😃
aysglhale kız sen yüzüstü uzan yani yüzün yere gelicek sekilde karninin alt tarafina da yastik koyucaksin kalcani yukseltme amaciyla yani 😅
Sutlucikolati haa anladim şimdi biraz gıtlık varda bende 😂😅🩷
aysglhale ahhaha kız estağfurullah 🤣 daha once bilmedigimiz pozisyon olunca kafamizda canlandiramayabiliyoruz 🤣
Bir kadın ne yapsa o erkek ondan soğur