Kızlar ben bundan hatırlar sanız 18 gün imce test yapmıştım silik bile çıkmamış ti ondan sonra kan verdim bayramdan sonra hamileymisim beta üç yüzlü bişi çıkmış dün ultrasonla baktı doktor keseyi göremiyor um dedi Allah Allah dedi normalde görmem lazım dddi niye görünmüyor dedi kanaman oldu mu dedi yok dedim alltan muayene yapalım mı dedi yok dedi birazda aşağı doğru falan bastırdı he gördüm dedi beş hafta iki günlük şuan haftaya falan gel kalp atışını duyalım dedi beş tüp kan verdim bide idrar tahlili de verdim çok değişik bı duygu kızlar ya benim hala hiç bir belirtim yok inşallah olmaz da

asyarana hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin ben ilk haftalar aşırı uykum geliyodu gündüz asla uyumayan ben heryerde uyuyodum normaldir halsizlik daha yeni olduğu için belirtiler iştahsızlık yada iştah artması olur halsizlik olur kusma halı 2. Ayda basliyo bence iğrenç bişey yaa senin ilk gebelikmi

Bende de halsizlik var uykum geliyor hep yorgun gibiyim iştahım var

Bide kese ile tahmin yapmayı bilen var mı

asyarana daha bebeğin kalp atışı dıyulmamış sanırım anlaşılmaz daha çok küçük olduğu için ilerleyen haftalarda yapılabilir

Bir de benim akıntım Sarı sürekli sarı akıntım var yani beyaz olmuyor interneti anlattım ya enfeksiyonmuş bir sıkıntı olur mu bu sefer doktora gidince söyleyeceğim