Kızlar 17 aylık bebeğim var Ankara’da yaşıyorum pek arkadaşım yok çalışma hayatım yok çocuğumla oyun grubuna yazılmayı düşünüyordum ama çok hastalanan bir bebek doktorumuz izin vermedi be yapabilirim eşim de istiyor ben mutlu olunca o da mutlu oluyor git gez falan diyor ama ben çocuğumla hiç tek çıkmadım biraz huysuz dışarda pek uzağa gitmedik açıkçası gideriz ama ben farklı şeyler istiyorum ne yapabilirim sosyalleşmek istiyorum kızlarrr kurs falan ne önerirsiniz
Sosyalleşmek istiyorum
hzl123kk bende ankaradayım aynı şwyleri yaşıyoruz
coksukur06 ne yapabiliriz bilmiyorum eltimin 2 aylık bebeği var gitmediği yer kalmadı alıyor bebeğini arkadaşıyla buluşuyor iş yerine ziyarete gidiyor çok sosyal
hzl123kk eltinde pkunu çıkarmış o kadarıda fazla
coksukur06 😅 valla en güzeli bence ben alıştırmadım şimdi zorlanıyorum uyku saati falan denk gelince allahtan büyüdü tek uykuya düştü bu zamana kadar neler çektim
hzl123kk ankaranın neresi
coksukur06 Yenimahalle siz
hzl123kk bnada uzakmissin canim ya
İnan evde kalarak sosyalleşemezsin komşu vs yokmu
hzl123kk parka goturebilirsin ya da bazi cafe ya da restoranlarda oyun alanlari oluyor sen yemegini kahveni yiyip icerken orada oynayabilir dicemde cok hastalanan bi bebek demissin bilemedim benimde cevremde kimse yok aktüel geziyoruz cocuklarla 😅😅
Sutlucikolati ahahah ne kadar tanıdık🤣 benim arkadaşlar vardı da ben gezmek için kimseyi beklemedim hep oğlumu aldım çıktım yürüdüm hava aldım alışverişimi yaptım parka gittik şimdi gücüm yok eskisi gibi ilgilenemiyorum 🥲 yeri geldi arkadaşlarla etkinlik yaptık yeri geldi çocukları kocalara bırakıp çıktık genelde bağımsız takılmayı tercih ettim ama
coksukur06 neye göre fazla merak ettim
lgrth iki aylık bir bebek mikrop kapmaya çok müsait sürekli ora senin bura benim gezmek iki aylık bir bebeğe eziyettir
coksukur06 çokta kasmamak lazım
lgrth bende bazen cocuklari birakip cikiyorum ama aklim bi yandan evde oluyo 🤣 kendimi 2ye bolunmus gibi hissediyorum bi yanlışlık tuhaflik varmis gibi hissiyat oluyo icimde 🤣
Sutlucikolati olur ama o an o düşünceleri bırak keyfini çıkar kolay kolay gelmiyor o fırsatlar 😂😂
lgrth bunye alisiik olmayinca. Hahaaha🤣🤣
Sutlucikolati onu da anlıyorum ama şu hastane kontrolleri sırasında bile evde bırakıp tek çıkınca çok özgür hissediyorum 😂
lgrth 🤣🤣🤣 benim elim kolum bos olunca ciplak gibi hissediyorum 🤣🤣 hep tektim çünkü 5 dakkika birakicakk kimse yok eşim aksammdan aksama yardimci oluyor zammanla alisirim artık 🤣
Sutlucikolati bende öyleyim tekim ya bebek arabası olmadan çıkınca çok tuhaf hissediyorum 😂