Selam kızlar 10 güne kadar evde olmayacağız uzağa gidiyoruz . Herneyse eşim şey dedi camı açık bırakalım dedi odanın hava alsın dedi tel var demir de varda hava durumuna da baktım yağmur yok bende ne bilim huylu bi insanım kapalı olsa ne olur ki hangisi mantıklı

sizene ben evde yokken camı asla açık bırakmam yağmur bastırır bi şey olur eve su girer veya lodos çıkar Allah korusun. Gelince havalandırırsınız evi bi saat ne olacak

sizene bende evde yokken asla camı açık bırakmam bence bırakmayın hiç gerek yok

sizene saçmalama öyle şey mi olur eve geldiğinde yarım saat havalandır yeterli olur

sizene Daha önce o hatayı yaptım ben kertenkele olmuş böcek girmiş ev tozdan geçilmiyordu 1 hafta yoktum sadece ondan sonra daha uzak yere giderken açmam çamı Allahtan kuş girmemiş o da ince kareli tel vardı ekstra onun sayesinde girmemiş.

sizene ya canim bu çağda demiri bile sokerler kapat camini açma ne olur ne olmaz
            Çiçeklerin varsa damlama sistemi yap birşeyde olmaz

sizene Erkek aklıyla hareket edersen yanarsın sen bildiğinden şaşma

sizene ne gerek var canım kapat camini kitle kapini oyle cik ne olacağı belli olmaz

benneymisim öyle valla hava durumuna güvenilmez güneşli gösteriyor birden yağmur bastırıyor 😀

hzl123kk bende böyle içim rahat etmez yani bişe girer falan diye

alinasira dimi ya eşim diyor rutubet olur falan ben de dedim niye rutubet olsun ki sonuçta yeni yapı sayılır ev

SuVeAtes ay ay tamam bu cümlen yetti bile bana böcek dedin tamam asla açık bırakmam yeni kurtuldum ilaçla böcekten 🥹 eşim de diyor rutubet olur aylarca kullanılmayan evlere bişe olmuyor yeni yapı sayılır bizim evde

perimasali802_ tamam bebeğim zaten içim hiç rahat etmezdi demirlere güveniyor eşim hangi devirde yaşıyorsa artık🙄

sizene 10 gün uzun bir süre ben sabahtan akşama gelmesem bile açık bırakamam

10 gün uzun bir süre bence ne olur ne olmaz

sizene banyonun camını açık bırakın kapısı da açık kalsın yeter