Kizlar eşimle tekrar tartıştık ama bu sefer çok farklıydı ben trendyoldan alışveriş yaptım ve haber vermedim zaten supriz kıyafetler almıştım bi tanesi de kja dogum gunu.hediyesiydi dün de hesabıma bakınca farketti dün de iade için gittik 2 bebekle kargoya sen benden habersiz nasil gidersin vs vs dedi bana guvenmiyormus bidaha benden habersiz gidersen geri dönme daha kim bilir.nerwlwre gittin habersiz falan kamera taktiracakmis kapıya sizce normal mi bi kere daha.hosanma şeyinden geçtik ama.geri döndüm herseyije rağmen tamam dedim.yine.kv.yanindayim hiçbirine ses etmedim ama. Takıntılı guvemmeeaine lotu oldum yardım edin
Akıl almaya ihtiyacım var
mrvehl her şey boyun eğdiğiniz için şu an bu durumdasınız bundan öncesini bilmiyorum ne olduğunu ama geri döndüyseniz şu anda zaten cebimde düşüncesiyle size her şeyi müstehak görür. Siz esir değilsiniz özgür bir bireysiniz ve kendine özgür iradenizle onunla evlendiniz. Eşiniz sizi boşuna mahkum hayatı Yaşatmaya çalışmasın. Böyle biriyle de ömür geçmez Allah yardımcınız olsun
mrvehl bence sizin kocanız afedersiniz ama b*kuyla oynuyo kavga çıkarmaya yer arıyo galiba kendini böyle erkek hissediyo
mrvehl bu ne ya kim oluyor da bunları söylüyor . Güvenmiyorsa seninle ne işi var senin sana güvenmeyen biriyle ne işin var? Postlarına gözaltım biraz ama net kocana dönerek hata yapıp hayatını mahvetmişsin
Aselparlaa aile evinde xw kötü durumdaydim hamile halde nereye gidecektim baska
benseninanonimm bende öyle düşünüyorum ama naoacagimi bilmiyorum
mrvehl diger postlarına bakmadım hiç bir fikrim yok önceki konularla üstteki yazıyı okuyunca şöyle düşündüm kv birlikte yaşıyorsun ve dışarı çıktığında eşin allah bilir nerelere gittin güvenmiyorum dedi biraz dolduruşa gelmiş gibi birlik oturan veya kv yakın oturan gelinlerden gördüğüm kadarıyla kv çok müdahil oluyo ve kendi düşüncelerini ogullarına aşılıyorlar kavga sebebi oluyo iki çocukla gidip güvenilmeyecek ne yapabilirsiniz eşinizin akli dengesi yerindemi şüphe ettim 😐
mrvehl Allahim ne adamlar var yemin ederim katlanilicak gibi değil paranoyak mi bu adam kisi kenddindenn bilirmis de sende
mrvehl son zamanlarda erkekler kafayı yemiş gerçekten neler okuyorum duyuyorum inanamıyorum. Habersiz iş yapman sipariş vermen yanlış senınde . Keşke söyleseydin aldığını ama Buda boşanma sebebi değil asla . Sessiz kal boşanmayı düşünmüyorsan konu kapansın sonra bakarsın sonrasına. Yaşayan bilir akıl vermek doğru olmaz . Bana kalsa alttan alma cevabını ver derdim ama demekle olmuyor işte