Delimiyimneyim64 Kızlar hep sex mi konuşcaz ya 😂bu kar neden buralara uğramıyor ya çok özledim 3 senedir kar yok buralarda 🥺
Deleted4 Delimiyimneyim64 ben de Ankaradayim kar var burda bayağı. Ama hava buz kesiyo. Balkona cikiyim 2 dk dedim buz tutmuş balkon düştüm 😂😂😂 geri girdim içeri 😂 çanağı kırıyoduk az daha😂
07_antalya Delimiyimneyim64 sen yine 3 sene biz Antalyalılar nedek gııı hiç yagmiyor hatta gündüzler günlük güneşlik geceleri ayaz oluyor kış göremeyen masum Antalyaliyim ben ya
alyakusum01 Delimiyimneyim64 biz Vandayız ahh biraz dursun diye yalvarıyoruz çok fazla kaza oluyor eşim uzman çavuş işe gidip gelmekte çok sıkıntı çekiyor 😪
masumkoylu Herkes kar oynuyor sanirim 😩 Samsunda da yok malesef bizde oylece evde bekliyoruz yağsın diye 😌
Delimiyimneyim64 07_antalya siz gene hiç görmemişsiniz canım fazla şey yapmaz sizi ama bizim gibi çocuklukta gençlikte tadını alanlar için çok zor🤣 tadını bilsem bu kadar üzülmezdim ben de🤣
07_antalya Nietzsche Ah ah 3 çocukla nere hadi 1i 13 de diğerleri 1 ve 3 yaşında nasıl gidem bacım nasıl🤷♀️
Rouge Burda cok kar var (almanya) kızlar siz böyle seyler yazınca bir gazla dısarı cıktım burnum düşücek diye biran cok korktum kaskatıldı keslmiştim soguktan yeni açıldım
Delimiyimneyim64 Rouge ahahaha 😂 Almanya gibi olmuyo canım bu taraflarda çıkıp saatlerce kar oynardık eskiden ne günlerdi ya🥲
Birdost Bizde Ege’nin soğuğunda yaşıyoruz. Her ne kadar Ege bölgesine bağlı olsa da çılgınca kar var burada. ve soğuk. Burası Kütahya 😂
07_antalya Delimiyimneyim64 aynen haklisin kârı ben en son 5 yaşında görmüştüm Antalyamda bi kaç kere saklıkent bi kerede davraz var oraya gitmiştik ama normalde hep soğunu çekeriz biz burda:))