07_antalya Delimiyimneyim64 sen yine 3 sene biz Antalyalılar nedek gııı hiç yagmiyor hatta gündüzler günlük güneşlik geceleri ayaz oluyor kış göremeyen masum Antalyaliyim ben ya
Delimiyimneyim64 07_antalya siz gene hiç görmemişsiniz canım fazla şey yapmaz sizi ama bizim gibi çocuklukta gençlikte tadını alanlar için çok zor🤣 tadını bilsem bu kadar üzülmezdim ben de🤣
07_antalya Nietzsche Ah ah 3 çocukla nere hadi 1i 13 de diğerleri 1 ve 3 yaşında nasıl gidem bacım nasıl🤷♀️
Rouge Burda cok kar var (almanya) kızlar siz böyle seyler yazınca bir gazla dısarı cıktım burnum düşücek diye biran cok korktum kaskatıldı keslmiştim soguktan yeni açıldım
Delimiyimneyim64 Rouge ahahaha 😂 Almanya gibi olmuyo canım bu taraflarda çıkıp saatlerce kar oynardık eskiden ne günlerdi ya🥲
Birdost Bizde Ege’nin soğuğunda yaşıyoruz. Her ne kadar Ege bölgesine bağlı olsa da çılgınca kar var burada. ve soğuk. Burası Kütahya 😂
07_antalya Delimiyimneyim64 aynen haklisin kârı ben en son 5 yaşında görmüştüm Antalyamda bi kaç kere saklıkent bi kerede davraz var oraya gitmiştik ama normalde hep soğunu çekeriz biz burda:))
alyakusum01 Delimiyimneyim64 biz Vandayız ahh biraz dursun diye yalvarıyoruz çok fazla kaza oluyor eşim uzman çavuş işe gidip gelmekte çok sıkıntı çekiyor 😪