Kızlar merhaba.duphaston kullanıyorum adet olmadığım için.şimdi de adetim bitmiyor 1,5 aydır adetim kullanan var mı böyle bışey yaşadınız mı bilgi verir misiniz ?

Ben kullandım böyle birşey yaşamadım canım , yan etkileri herkeste farklı olabilir bende ilk iki ay migde bulantisi yapti sonra alistim ve duzenli olmami sagliyodu

• egce bunu yanıtladı.
    • egce bunu beğendi.

nesli123 bitti mi peki ilacın bana 3 ay için verdi ama adet izin vermiyor içmeme ilk kutu bitti ondan sonra böyle oldu daha ikinciye geçemedim

egce 1 kez kullandım onda da öldüm öldüm dirildim yumruk büyüklüğünde parçalar düşürdüm ped, lohusa pedi hiçbir şey fayda etmedi hasta bezi de dışarıda kullanamadım en son kızımın 5 numara molfix bezini koydum doktora gittim berbat bişeydi

• egce bunu yanıtladı.

egce bana 1 kutu verdi ama ben 3 tane kullandım sonra da acil ameliyata alındım benim durumum farklıydı adet olmak için kullanmıyordum yani

• egce bunu yanıtladı.

peynirlimakarnaa anladım canım geçmiş olsun .ben adet olmuyordum 1 kutu kullandım şimdi de adetten kurtulamıyorum 🤦🏻‍♀️

egce ben 3 ay kullanip biraktim bebek dusundugum icin

• egce bunu yanıtladı.

egce sadece bulanti yapti ilk ay sonra hicbisey olmadi canim

• egce bunu yanıtladı.

nesli123 sen adet olmadığın için mi kullanıyordun?

egce düzensiz olduğu icin kullaniyodum

Kullanıyorum ve 1.5 ay adet olmak çok tuhaf geldi mutlaka doktorunuza gidip görüşün bu kadar uzun sürmemeli.