belengaz23 Kızlar merhaba.duphaston kullanıyorum adet olmadığım için.şimdi de adetim bitmiyor 1,5 aydır adetim kullanan var mı böyle bışey yaşadınız mı bilgi verir misiniz ?
peynirlimakarnaa belengaz23 1 kez kullandım onda da öldüm öldüm dirildim yumruk büyüklüğünde parçalar düşürdüm ped, lohusa pedi hiçbir şey fayda etmedi hasta bezi de dışarıda kullanamadım en son kızımın 5 numara molfix bezini koydum doktora gittim berbat bişeydi
nesli123 Ben kullandım böyle birşey yaşamadım canım , yan etkileri herkeste farklı olabilir bende ilk iki ay migde bulantisi yapti sonra alistim ve duzenli olmami sagliyodu
belengaz23 nesli123 bitti mi peki ilacın bana 3 ay için verdi ama adet izin vermiyor içmeme ilk kutu bitti ondan sonra böyle oldu daha ikinciye geçemedim
belengaz23 peynirlimakarnaa demek ki herkeste farklı etkiler yapıyor .bende 1,5 aydır adetim bitmiyor bi türlü herşeye engel yaa sana kaç kutu verdi ?
peynirlimakarnaa belengaz23 bana 1 kutu verdi ama ben 3 tane kullandım sonra da acil ameliyata alındım benim durumum farklıydı adet olmak için kullanmıyordum yani
belengaz23 peynirlimakarnaa anladım canım geçmiş olsun .ben adet olmuyordum 1 kutu kullandım şimdi de adetten kurtulamıyorum 🤦🏻♀️
eyildiz94 Kullanıyorum ve 1.5 ay adet olmak çok tuhaf geldi mutlaka doktorunuza gidip görüşün bu kadar uzun sürmemeli.