Kızlar merhaba.duphaston kullanıyorum adet olmadığım için.şimdi de adetim bitmiyor 1,5 aydır adetim kullanan var mı böyle bışey yaşadınız mı bilgi verir misiniz ?
Duphaston kullananlar bakabilir mi?
Ben kullandım böyle birşey yaşamadım canım , yan etkileri herkeste farklı olabilir bende ilk iki ay migde bulantisi yapti sonra alistim ve duzenli olmami sagliyodu
egce 1 kez kullandım onda da öldüm öldüm dirildim yumruk büyüklüğünde parçalar düşürdüm ped, lohusa pedi hiçbir şey fayda etmedi hasta bezi de dışarıda kullanamadım en son kızımın 5 numara molfix bezini koydum doktora gittim berbat bişeydi
peynirlimakarnaa demek ki herkeste farklı etkiler yapıyor .bende 1,5 aydır adetim bitmiyor bi türlü herşeye engel yaa sana kaç kutu verdi ?
egce bana 1 kutu verdi ama ben 3 tane kullandım sonra da acil ameliyata alındım benim durumum farklıydı adet olmak için kullanmıyordum yani
peynirlimakarnaa anladım canım geçmiş olsun .ben adet olmuyordum 1 kutu kullandım şimdi de adetten kurtulamıyorum 🤦🏻♀️
Kullanıyorum ve 1.5 ay adet olmak çok tuhaf geldi mutlaka doktorunuza gidip görüşün bu kadar uzun sürmemeli.