Kızlar gece aniden uyandım. Kalpbim yerinden çıkar gibi çırpıyodu resmen . Ölecegim sandim ağrı falan yoktu ama aşırı hızlı atıyordu çarpıntı gibide değil resmen 180 di nabzım nefesim daraldı 10 dk sürdü geçti. Hiç böyle biley yaşayan var mınaranızda bana yardımcı olırmusunuz 🙏🥲 kalbîm yerinden çıktı sandı okadar kötü oldum ki

ikiprensannesi taşikardi belirtileri gibi sanki ama doktor değiliz elbette. En yakın sürede bir kardiyoloğa randevu alırsanız iyi olur. Ekg ve eko çekilsin içiniz rahat etsin. Gece uykudan uyandıracak derecede rahatsız etmiş sonuçta ihmal etmeyin.

ikiprensannesi Bende panik atak vardı bir dönem. Hala tam geçmiş değil ama daha hafif diyeblirim.
    Yoğun olduğu zamanlarda kalbim çıkacak kadar atıyordu ve nefes alamadığımı hissediyordum.
    Bence psikolojik sizinki de.
    Emin olmak için mutlaka EKG çektirin. Kalbin şakası yok.

ikiprensannesi öncelikle kalbinize baktırın bir sorun yoksa psikolojiktir yani panik atak ben terapi alıyorum şuan bunun için ayrıca psikiyatriye gidip ilaç kullandım şuan bırakma sürecindeyim psikiyatristiminde dediği şey panik atak geldimi ne yapıyorsan onu yapmaya devam et. Vucudun böyle böyle bunun endişelenilcek birşey olmayacağına alışacak. Unutma panik ataktan ölen hiç kimse yok bu korkularını yenebilirsin. Ben geçen yazın bazı rahatsızlıklar nedeniyle aşırı panik atak geçirmeye başlamıştım sabah akşam sürekli bana en iyi gelen şey elimi yüzümü soğuk suyla yıkamak oluyodu. Ama onu bile yapma dedi doktor tabi 🤷🏼‍♀️