Geceden montunun cebine koydum tangayı araba anahtarı olan cebe 🙆♀️ Sabah arabaya binecek elini cebine atar atmaz anlamış çıldırmış tüm gün 🤣 akşamı zor etti. 2. Si beşiktaşın maçı vardı bizimkide koyu beşiktaşlı izlerde iki oyuncu seçtik hangisi önce gol atarsa iddiayı kazanacak iddiada yatakta istediğin herşeyi yaptırma deli gibi izledik maçı ben kazandım 🙈 3. Sü başka bir yerdeyken annesigilde kimse olmadıgı zaman dokunuyorum veya dil çıkarıyorum 🙈 anlıyor hemen kuduruyor. Aklıma gelenler bunlar sizdende taktik bekliyorumm 🤣
Kocaları kudurtan taktikler 😏
Pinkpanter yanından geçsem kuduruyor kuduruk🤣🤣 ayriyeten çaba sarf etmiyorum
Pinkpanter çok hoşuma gitti ilişkiniz be maşallah 😂 cok güzel ve eğlenceli taktikler 😁
Pinkpanter ilk taktik hoşuma gitti denemem lazım 😂
Deleted5 valla benimkide hep hazır ve nazır maşallah ama hergün hergün olunca değişiklik istiyor insan birazda heyecan :)
Olivetti teşekkür ederim aynen iki cpcuk var ama partnerliğimizden vazgecmeyiz😂
Deleted4 şuleee 🙈 tavsiye ederim😘
Pinkpanter 1.taktik deneyeceğim sevdim bunu😃😃 kızarmış bide yada ceninden bisey çıkarırken düşürürse 😃😃😃
1.taktigi deneseydim öyle bi sans var ki üzerimde buara kesin biri varken elini cebine atardı bide hic dikkat etmez acardı sokak ortasında veya artk nerdeyse cözmeye calısırdı😂
😄😁
Deleted4 evet yapardı gerçekten öyle cünkü belkide böyle seyler yapmadığımdan bilmiyorum bikaç kez kaş göz fln yaptm sessizce biseyler söyledim o sesli neeeğğğ diye cevap vermişligi oldu yada ayagına vuruyorm gidelim diye bi ortamdaysak kzıım ayagını carpıp duruyosn demişligi oldugundan bidaha tövbeeee millet anlar o anlamaz
Pinkpanter 1 -yolda giderken trafik sakinse eğer direk elimi atarım sakso çekmişliğim var yolda adam eve zor düştü 😋
2- misafirlikte genelde kapının karşısına oturur mutfakta felan olursam hareket dans yaparım kudurur 😅😅
3- evde bi anda yatak odasına geçer jartiyer felan giyerim fotoğraf çekerim eşim oturma odasında iken fotoğrafları atarım altına ateşli bayan bilmem ne yazılar felan yazarım yatak odasına gelene kadar ereksiyon halinde olur 😛
Pinkpanter şu anahtar olayını yapmaya kalksam işe o anda yaramaz parmak okumayla açılıyor 😀 gider askeriyede flan açar rezil olur hiç denemek istiyorum onu 😀😀😀😀
Rouge 😂😂😂😂😂 sinyal verin evden cıktıktan sonra mesaj atın cebine bir süpriz koydum deyin
deleted_4033 mantıklıııı🙆♀️🙆♀️
Bal-_- amaaan evli oldugunu herkes bilmiyomu bişeee olmaz 😂😂 koy tangayı gitsin
Pinkpanter anammmm kız korktum valla bak şimdi 😀😀😀 aaddhdhhf 😀😀 en sık baktığı şeye koyayım anahtar aklına gelmez 😀
Bal-_- bak simdiden heyecanlaştı ilişkiniz😂
Pinkpanter hahaha synen ha teşekkür ederim 🤭😋