Kocaları kudurtan taktikler 😏
Milena arkasım kimsenin hayatı ilişkisi seni ilgilendirmez konuşmamız hoşuna gitmiyorsa sevmiyorsan yorum yapma öyle Bi lanse ediyorsun ki sanki ailenin ortasında herkesin gözü önünde yapıyorlarmış gibi burada konuşup eğleniyoruz sabote etme lutfen
Sanki gerdek gecesi hiç kimse bilmiyomu ilişki olucak diye bide kapıya yenge koyuyolar kapıda birileri bekledikde amma nedense utanmıyolar bide gelmiş edepten konuşuyolar işte🙄
Milena başka posta eşin seni pompalarken çıkardığın sesi yazmışsın bide bu yorumuna çok Güldüm senin için sapık 😂SANANE kimden isterse sokakta yapr kocası değil mi namus bekçisi kesilmiş herkes burda aman biri biri yazsın da kendimi ön plana çıkarayım çabasındasın 😂😂burda işlemez çok da beğenmediysen sol üst köşede geri dön butonu var defolabilirsin 😂😂
Başkalarının ilişkisini nasıl yaşadığı birlerine neden dert oluyor ki? Hiç anlamış değilim yapa bilen her türlü yapar zevkini çıkarır her halde yapmak isteyipte yapamayanlarda gelip burda böyle konuşur😂 eğer ayıpsa bu platformda ne işiniz varki😂 burada girmek ayıp🤣🤣🤣
Sexysempanze ahahhahah cok güldüm ya Alanya sizi güldürsün
Pinkpanter ilkini denemekten korkuyorum 😂😂bide yanlışlıkla babaannesi gelip cebine baksa biterim
Pinkpanter hic uğraşamam kudurumasiyla kudurmayi versin cok mu önemli paçalı donum giyip bi köşede oturuyorum😂
SevDakuSu3356 bende böyle heyecanlar yaşamak istiyorum ama cıkk kocam sevmez 🙄🙄