• +18
  • Kızlar sizce fikrinizi alabilir miyim

kızlar 14 Nisan’da geri çekilmeli ilişki yaşadım içeri sprem gitmedi ama yumurtlama dönemimi bilmiyorum en son 1 nisanda regl oldum 8 gün var reglime hesapladigimda yumurtlaama dönemi %4lük gözüküyor içeri sperm gitmedi dışarı boşlama oldu(bir korunma yöntemi değil biliyorum tabiki de )

rmeysa Daha önceden aynı postu actın cevapta geldi tam olarak neyi merak ediyorsun ekstra o gelen cevaplar dışında , tekrardan yazayım içeri boşalmamasi bir ifade etmiyor zevk suyunda zaten sprem var. Diğerlerini okumadıysan diye yazıyorum

SuVeAtes tam burayı kullanmayı bilemiyorum yeni gördüm çok teşekkür ederim🥰

rmeysa gerçekten 😄ilaç kullanmayı düşünmüyorum zaten kilo sıkıntım var şişmeye yan etkiye ihtiyacım yok😆🤣🤣geri çekiliyoruz tevekkül ediyoruz allahım olmayana nasip etsin bir evladım var

rmeysa korkma ya bu kadar korkuyosan ella al eczaneden bişey olmaz

Meraktan haha, bizde geri çekilme ile korunduk kızım 6 aylıkken hamile kalmışım 😅😅. Eşim kendinden emin içeri boşalmadım dedi de zevk suyundan fln tuttu sanırım. Şimdi kızım 1 yaşında ben 6 buçuk aylık hamileyim. Hatta 5 bucuk aylıkken kalmış oluyorum 😂😂. 31 aylıkta abileri var. Yandım ben 3 covukla