Kızlar merhaba, kürtaj sonrası regl ne kadar sürede olur acaba?? Benim kürtaj olalı 13 gün oldu. Yaklaşık 8 gün kadar da az az kahverengi akıntılarım oldu sonra bitmişti. Bugün tekrar kanama oldu fakat regl gibi de değil sabahtan beri bir ped dolmadı yani anlamadım. Çünkü benim ilk 2 gün baya yoğun oluyor regl olduğumda. Sizce regl midir?? Kafam karıştı
Kürtaj sonrası regl, bakabilir misiniz???
yeeliiizzz geçmiş olsun o vücutta kalan kandır kendini dışarı atıyor. Bende kürtaj olduğum zaman 4 gün tek kanama gördüm ondan sonra birkaç gün kahverengi akıntı oldum ve kesildi. Kürtajdan 1 hafta sonra çok şiddetli sancım oldu belimden kasıklara vuruyordu düşük yapar gibi öğleden sonra başladı sabaha kadar biraz belimi ısıttım sonra nasıl tuvalete gittiysem bir parça düştü rahatladım öyle hafif hafif kanama gördüm 2 gün 1 ay sonra adet oldum 6 gün sürdü 4 gün yoğun geçti sonra kesildi
yeeliiizzz geçmiş olsun rahim temizleniyor ve toparlanıyor böyle olması normal
sare08 Teşekkür ederim, sizede çok geçmiş olsun 🙏 anladım o zaman normal rahim temizlenmesi gibi düşüneyim çünkü geceden beri de peçeteyle silince fln peçeteye geliyor.
Bubenimoykumm Teşekkür ederim 🌸 regl gibi değil çünkü , bir de 8-9 gün kadar kahverengi ve minik parçalı lekenlenmeler olup bitmişti yani bitti sanmıştım demekki bitmemiş o yüzden tedirgin oldum
yeeliiizzz bende öyleydim doktora gittim kontrole anlattım bana dedi ilk adetinş görene kadar devam eder sonra kesildi 15 gün görmedim sonra adet oldum
yeeliiizzz yok yok tedirgin olma 6 aya toparlar rahim kendini bu arada tekrar bebek için de beklemen lazım Rabbim hayırlısını versin
Bubenimoykumm
Amiin Allah razı olsun 🙏 planlı bir gebelik olmamasına rağmen çok sevinmiştik de, malesef sağlıksız gelişti mecburi kürtaj oldum. Rabbimin vardır bir bildiği hayırlısı olsun 😊
sare08 yaa öyle mi 🤦🏻♀️ vallahi çok zor ya bitti diyorum duşumu abdestimi alıyorum sonra hop başa sar. Yıprandım gerçekten. Geçecek inşallah