Kızlar ben 1.5 senedir evliyim ve boşalamıyorum çok zevk aldığım zamanlar oluyor odaklanıyorum ama boşalma olmuyor ilişki esnasında .sadece elimle oynarsam boşalabiliyorum farklı pozisyonlar denedik ön sevişmeyi uzun tuttuk ama yarım saat de sürse bir saatte sürse boşalma olmuyor sorun nedir anlayamıyorum yada neyi yanlış yapıyorum

mehirlendiniz vallahi bende aynı ilişkinin başında üstte olup sürtünerek orgazm oluyorum sonra birlikte olurken çok nadir olurum her halükarda üstte olmam gerek 😂😂

Bende bir tek ustteylen klitorisim uyarılıyorsa bosalıyorum

Boşalınca rahatlama mı yoksa erkekteki gibi bir şey mi geliyor

Bende sadece üstteyken oluyorum , elektiriklenme değil ama hoş bir rahatlama geliyor

mehirlendiniz bennde senin gibiyim artik takılmiyorum bi ara cok takmistim baktım aldığım zevki bile etkliyor bosverdim sonra

coffe erkekteki gibi yogun bir sıvı gelmesi olmuyor şeffafla beyazımsı arası bir parmağı kirletmicek kadar bir sıvı oluyo önce kasılma titreme rahatlama hissediyorsun sert yapınca boşalamıyorum önce sert sonra yavaşlaması gerekiyor masaj gibi daha hoş oluyo 🤭kendinizi keşfetmeye çalışın farklı pozisyon acele etmeden belki tahrik edici sesler belki pozisyon rahat hissedin ve rahat takılın ıslanmanın çok oldugu kasılmaların zevkin Doruk noktasında devam etmeye çalışmalı eşininde biraz uğraşması lazım seninde hoşuna giden şeyleri dile getirmen