Arkadaşlar merhaba iki tane çocuğum var her iki hamileliğimi de adetime 1 hafta varken evde yapılan test ile öğrenmiştim şuan adetim 5 gün geçti test yaptım negatif bu şekilde bir durum ile karşılaşıp daha sonra hamile olduğunu öğrenenler var mı

denizsu testi iki gün önce yapmıştım eğer bugün adet olmazsam yarın tekrar yapacam🌸

ctuugba evet canım bende adetim 22 23 gün geçmişti test yaptım negatif ti ama iki hafta sonra kan testi ile hamile olduğumu öğrendim

ctuugba ben 13 şubatta kürtaj oldum 17 martta adet gördüm bu ay adetime 1 hafta kala kahverengi akıntı oldum 4 gün adet sancılarım vardı ama kanama olmadı hiç sadece kahverengi akıntı bu hafta adet olmam gerekirken 5 gün geçti aradan

sare08 benim sadece adet olacam gibi arada hafif kasık ağrım oluyor ama ne leke ne kan hiç bi şey yok kan testi yaptırmak istemiyorum eğer gebelik varsa evde test ile öğrenip doğum teminatlı özel sağlık sigortası yaptırmak için

ctuugba bence bir yaptırın benimde 5 gündür adet olacam gibi sancılarım var akıntıö çok oluyor.

Regl olucam gibi ağrı oluyor göğüsler de şiş