Hamilemiyim
Son adet tarihim 26 mart bu arada
Ayy hamilesin aşkoo 🙃
dertetmempertederim2 ay gercekden mi ya testyaniltmaz dimi ilk kez yaptimo markayı hakkın da hiç bı fikrim yok
Kız üstü okumamışım test pztf diyo bilmiyorum
- Düzenlendi
Olmuştur 2 haftalık 3 haftalık falan oluyo tarihe göre, tekrar kan ver bakalım
dertetmempertederim2 vericem adetim geçsin de dört gün gozukuyo peki bu test yanıltabilir mi
mrvt241_ canım senin için biraz araştırdım ar+med markalı testin ilk on dakikasını esas alın diyolar sonrasında bide önerilen markalardan Innovita var çok hassas olduğu söyleniyo bilgin olsun
mrvt241_ var görünüyor daha yeni oldugunda boyle silik çıkıyor birkac gun bekleyip kan ver bence netlesmesi acisindan
mrvt241_ canım artımed marka testler yanıltıyor benim adetim 8 9 gün gecikmişti artımed marka test almıştım önce beyaz çizgi oldu sonrasında pembeleşmeye başlayıp pozitif oldu ama hamile değildim çünkü bi kaç gün sonrada adet olmuştum artımed marka test güvenilir değil
dertetmempertederim2 yani tekrar yapmiyayim mi başka marka
Bahtsizbedevi_ ama benim yaparken daha pempe çıkmaya basladi
mrvt241_ ya yap istersen 4 tane yaptım diyosun ama hepsi pozitif dedin dimi vardır canım o zaman istersen bide başka markayla yap Innovita al yap bide iyi deniyo ben after10 di sanırım onunla yapmıştım🤷♀️
- Düzenlendi
mrvt241_ başka marka ilede dene istersen canım artımed markanın yanıltma payı çok yüksek rabbim gönlüne göre versin kuzum🌺
Bı test daha yaptım kizlar
Kimse yok mu