Kilzar bugün post açmıştım test yaptım kan verdim negatif testlerin dördü pozitif ucu negatit flan diye fleyymarkaydi pozitif diye biraz önce yine yaptım ar+Med diye sonuç bu cikdi

Son adet tarihim 26 mart bu arada

dertetmempertederim2 ay gercekden mi ya testyaniltmaz dimi ilk kez yaptimo markayı hakkın da hiç bı fikrim yok

Olmuştur 2 haftalık 3 haftalık falan oluyo tarihe göre, tekrar kan ver bakalım

mrvt241_ canım senin için biraz araştırdım ar+med markalı testin ilk on dakikasını esas alın diyolar sonrasında bide önerilen markalardan Innovita var çok hassas olduğu söyleniyo bilgin olsun

mrvt241_ var görünüyor daha yeni oldugunda boyle silik çıkıyor birkac gun bekleyip kan ver bence netlesmesi acisindan

mrvt241_ canım artımed marka testler yanıltıyor benim adetim 8 9 gün gecikmişti artımed marka test almıştım önce beyaz çizgi oldu sonrasında pembeleşmeye başlayıp pozitif oldu ama hamile değildim çünkü bi kaç gün sonrada adet olmuştum artımed marka test güvenilir değil

mrvt241_ ya yap istersen 4 tane yaptım diyosun ama hepsi pozitif dedin dimi vardır canım o zaman istersen bide başka markayla yap Innovita al yap bide iyi deniyo ben after10 di sanırım onunla yapmıştım🤷‍♀️

mrvt241_ başka marka ilede dene istersen canım artımed markanın yanıltma payı çok yüksek rabbim gönlüne göre versin kuzum🌺