rouge_ güle güle kullan askim bende cok sevdim bunu dmden bi tane daha aldim 🤣 esim yanimdan gecerken oh tatil havasi kokuyor dedi ahahaha

rouge_ davidoff cool water yaz mevsimi için aşırı ferah en azından bana göre. Carolina herrera good girl lacivert olanda diğer favorim ama daha çok yaz akşamları için

Moonlight_ hahahahaah birde işin güzel tarafı ne biliyor musun bazen sonbahar veya kıs aylarında böyle gri bulutlar olur modun düser yazı özlersin veya modun düsüktür direk sana güzel şeyleri hatırlatan güzel hatıralarının oldugu kokuyu sıkarsın ya bu parfüm de o parfümlerden olabilir böyle direk yaz esintisi getirir insana koku o kadar onemli ki bir insanın sesini bile unutuyorsun ama koku hep hatırlanıyor böyle onemli zamanlarda hep kullandıgım parfüm degilde daha ozel kokular seciyorum mesela mesleğimi ilk aldıgım zaman bir koku sıkmıstım arada koklarım böyle o gün ki sevinc aklıma geliyor resmen o gün gibi rahatlamıs tüm sınavlar stres bitmiş karında yeni insanları tanıyacagım için uçuşan kelebekler heyecan aynı şeyleri hissediyorum yada eşimle ilk buluşmamızda sıktığım düğünümüzde sıktığım parfüm kokladığımda heyecandan tırnak uclarımın bile uyustugu o heyecan sevinç aklıma gelir aynısını da yaşarım nedense

buzdankalpler ikisini de bilirim güzel kokular carolina artık asırı kullanılan tanınan parfüm oldugu için uzak duruyorum herseyi paylasmayı tavsiye etmeyi severim aynı giyinmek vs de beni rahatsız etmez ama kokular asla hersey ok koku yok özel olmalı diye dkdk

rouge_ cok dogru koku gercekten insanin beynini isliyor.. bende dün resmen yatmadan birazcik sIktim o kokuyla uyumak cok rahatlatti beni normalde yatarken parfüm sIkmam 😂😂😂😂