Bir yaşında oğlum var.Emziren bir anneyim.Lohusalığımın ikinci ayında kısmen düzenli adet oluyordum iki üç gün oynardı en fazla.En son 9 martta adet oldum.15 gün gecikti.Emzirdiğim için ve oğlum daha çok küçük olduğu için istemiyorum herhangi bir hamilelik durumunu.Dün sabahın dördünde uyku tutmadı stresten sonra kustum ve bugün full baş dönmesi ve bulantı yaşadım.Erken gebelik testi yaptım net bir şekilde negatif çıktı.Psikolojikte olabilir diye düşündüm baş dönmesi ve bulantının.Test negatif çıktıktan sonra iyi hissetmeye başladım.Çok az bulantı var. Hayır yani düzensiz olsa aldırmıcam doğumdan beri bu kadar geciktiği olmamıştı.Bir daha mı test yapsam bilmiyorum

Ddimassh Bence olsa çıkardı 15 gün çok uzun bir süre Geç döllenme olsa dahi bu kadar zamanda kendini gösterirdi. Sen yine de bir doktora git kist vardır belki bundan kaynaklı olmuyor olabilirsin

SuVeAtes canım benimde reglim 22 gün gecikmiş ti test yapmıştım negatif ti fakat kanda çıkmıştı 18 gün sonra tekrar yaptım çift çizgi

asyarana Maşallah o kadar gecikmeye şaşırdım. Benim de geç dollenme olmuştu çok araştırdım o dönem şuanda senin kadar uzununu hiç görmedim o zamanda

SuVeAtes benimde aklıma geldi .Pazartesi gideceğim inşallah basit bir durumdur

asyarana yapma yaa. test yapmak bile istemedim ya çift çıkarsa diye.Korkuttun şu an beni .İnşallah yoktur.Ama 99.9 kesin sonuç yazıyor testte 😭😭

SuVeAtes Yarın sabah bir daha test yapacağım umarım negatif çıkar 😔😔