Merhaba kızlar ben 13 şubatta kürtaj oldum ilk adetimi 17 martta oldum 6 gün sürdü. Adetime 1 hafta kala sancılarım başladı 4 gün boyunca kahverengi akıntım oldu bu 1 haftadır adet sancılarımı çekiyorum akıntılarım var normalde olmam gerekiyordu ama olmadım.

perimasali802_ hayır korunmuyorum ben tüp bebek tedavisi görüyodum hamile kaldım kalbi durmuştu 13 Şubat’ta kürtaj oldum. Acaba hamile olabilirim mi diye aklıma geldi belirti yok sadece gün içinde çok uykum var ilk hamileliğim test gününden 2 gün sonra gün içinde çok uykum geliyordu şimdi böyle olunca acaba mı diyorum ama ümitlenip hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum

sare08 birkac gun daha bekleyip test yap varsa cikar inşallah vardır 🙏

sare08 ben regl günüm 3 gün geçtiğinde yapmistim cikmisti ama cok silik bi cizgiydi eger sabredemiyorsan yap

Sutlucikolati salık ocağına gidecem eğer kan tahlili alınıyorsa yaparım bizim burda hergün alınmıyor ağır iş yapıyorum bazen dikkat etmiyorum eğer hamilelik varsa dikkat edecem. 8 gündür ben adet sancılarını yaşıyorum çok fazla akıntım oluyor her an adet olacakmışım gibi ağrı giriyor bugün kasıklarıma ağrı atmaya başladı ben bu durumu eşime bile söyleyemedim ümitlenmemek için olursa çok mutlu oluruz sürpriz yapmak istiyorum

sare08 inşallah vardır canım 🙏 çokta umitlendirmek istemiyorum seni bize de haber ver 🙏

sare08 rabbim nasip etsin 🫂
              Testini yaptır canim ne olur ne olmaz en azından erkenden doktora gidersin
              Çok geçmiş olsun rabbim bidaha yasatmasin 🫂🤲

sare08 hayırlısı olsun canım üzülme streste yapma cok etkiliyor 🙏🙏