• Düzenlendi

Biyiklim sancılarım 4 dkya düştüğünde artık dayanacak gücüm kalmadığında gittim açılmanın ne kadar olduğunu söylemediler ya yoktu ya yeni başlamıştı suni takviyesinden 4 saat sonra doğurdum..ay çok zordu o yüzden yine korkum çok çünkü sancılarla hiç baş edemedim dayanamadım çok ağır geldi 🥲 belki ikinci daha kolay hızlı olur diye avunmaya çalışıyorum 🥲 inşallah tek derdim dikişsiz olsun iki çocuğa da gücüm yetsin

lgrth inşallah canım gönlünce olsun 😊

Biyiklim amin canım sende kolaylıkla atlatırsın inşallah süreci

Biyiklim ilk 3 ay yapılmaması gerek cnm esinle konuş güzelce bu durumj anlayışlı olsun yani uapacak bisey yok ondan sonra doğuran kadar yaparsınız biz öyleydik 😅😀 doğuma da faydası var hem

lgrth canım benim ilk doğumlar hep öyle olur genellikle ikincisi ilki gibi zor değil kendimden örnek veriyorum bende ilk doğumumda zorlandım doğurmadı ebe karnıma bastırdı ağrı hapınca bırakmadım bende bastırmasını istemedim ebe en son kesip çıkardı bende uyuşmamıştım kestiği zaman hissetmiştim ve bağırmıştım doğurttuktan sonra dikiş atılırkende hissediyodum ama ağrı yoktu ikinci doğumumda ilk suyum geldi saat öğlen 12.de suyum geldi ama ben hemen gitmedim saat 16.30 falandı gitmiştim hastaneye akşam saat 21.30 gibiydi doğum yapmıştım inşallah seninde kolay ağrısız bi şekilde geçer doğumun 🌺

Bahtsizbedevi_ aynen valla benimde öyle oldu kestiklerinde sancılardan daha fazla bağırdım bir de dikişleri de hissettim aklımdan çıkmıyor hastaneye gittikçe doktora ve gebe okuluna her seferinde anlatıyorum uyuşmadan kestiler korkuyorum diye..inşallah hızlı olur biter her şey ilk doğumda sancılarla asla baş edemedim inşallah bunda sancıları daha rahat kaldırırım

Biyiklim sen istediğin zaman cnm oncelik sen ve bebeğinin iyi olması kocanın uckuru değil sorry😁

suprizyumurta tabiki öyle dikkat ediyoruz ya eşim anlayışlı zorlamaz

suprizyumurta yok canım uyuşmamıştım kesi yaptıklarında hatta hissedip bağırmıştım dikiş atarlarken uyuşmuştum hissediyorum yine ama ağrı yoktu