Kizlar önerdiğiniz jilet markaları var mı gerçekten tahriş etmeyen cilek gorunum bırakmayan ben hep zincir marketlerin jiletlerini kullanıyorum ama kasinti ve acı veriyor iyi bir markaları kullanmak istiyorum bacak ve bikini bölgesi için
Venüs comfortglide öneren var mı

mrvehl ben gilette venus kullanıyorum 3 bıcaklı olan bazen 5 bıcaklı olanlardan ama 3 den az asla kullanmam arkadaslarım erkek için olanlarını kullanıyor ama benim o kadar tüy problemim yok kadın için olanlar gayet yeterli ve cok uzun yıllardır kullanıyorum yani

mrvehl işte 3 bıcaklı ve 5 bıcakları olanların hepsi hangisi elimdeyse indirimdeyse alıyorum hepsi aynı sadece jelli olanları almıyorum jeller detayları almana engel oluyor

rouge_ nasıl yani ? Kayganlasmasini saglayip hem kolay almayı hemde pürüzsüzlüğü sağlamıyor mu?

Sutlucikolati yani o kücücük jellerden kocaman bütün vücudu kayganlastırmasını beklememeliyiz asla zaten temiz pürüssüz bir jilet için cildin tüylerin dusta iyice yumusamıs olması gerekiyor üstüne de tabaka yapmacayak sadece kayganlastırmayı sağlayacak aynı zamanda cildi tahriş etmeyi engelleyecek bir jel gerekli bunu da o kücücük jeller saglamıyor yeterli degil ornegin vücuduna yag sürersin bebek yagı da olur jilet uygularsın yada dus jeli sürersin jilet uygularsın mesela ben tras kopukleri de sevmiyorum tabaka yapıyor ve kılların hepsini kökten alamıyorsun bıcakları engelliyor duş köpüğü olur mesela onlar oyle degil birde detaylara girmeni engelliyor önündeki jeller yani digerleri gibi sonuca ulasamıyorsun

perimasali802_ evet cogu arkadasımdan duydum iyi diyorlar 😂benimde pek tüy problemim yok kadın için olan yetiyor annemin hic yok bildigin yok😂

rouge_ ya bide eskiden sobanın külünden alıyorlarmis,😳
              Şimdiki Zaman hep hormonlardan kaynaklı bnimde çok yok ama şimdiki kızlara bakıyorum erkek gibi 🥲

rouge_ tabii tüm vucuda etki etmesini beklemiyorum da kayganlastirdigi icin kolaylik sağlıyo ve tum killari aliyor saniyordum duş jeli kullanayim bende 😅

mrvehl benim cildimi hepsi tahriş ediyor bence onun markayla alakası yok Gillette venüs diğerlerine göre daha iyi diyebilirim 😒

perimasali802_ hahahaah annemlerin genetik bizde kıl yok pek bir yasa geldikten sonra da kendiliginden dökülüyor kayboluyor o yüzden bana seninkide oyle olucak diyor insallah bakalım😂

rouge_ eminim oyledir çünkü bende batıklar var hep demek ki bundan 😐 bi de jiletle cok cabuk cikiyor ya genital bolgeye zamanim oldukca agda yapiyorum fakat bacaklarim agdaya gelmiyor mecbur jiletle aliyorum max 2 gün sonra cikiyor sende de öyle mi?

Sutlucikolati ben haftada 1 alıyorum vücudumun sadece belirli bölgelerinde var tuhaf sekilde üst bacak zaten çoğu kişide oldugu gibi yok alt bacagım arka tarafında da yok mesela onde de böyle nasıl anlatsam bir kıl ile diger kıl arasında baya mesafeler oluyor dkdkd yani böyle tek tük var. koltuk altıma agda yaparım genital bölgeye de oyle bazen de jilet yaparım. kolumda falan zaten hic tüy yok