17 aydır kv ile birlikte oturuyordum bugün evime geçtim çok mutluyum ama çocuğum bugün burnumdan getirdi 2 saattir uyutmaya çalışıyorum saat 4 den beri uyanık biraz daha uyanık kalsa 12 saat olacak evi yadırgadı uyku saati geçti neyse bunlar düzelecek şeyler bu sevincimi sizinle paylaşmak istedim herkesin kendi düzeni evi isterse dünyanın en iyi insanları olsun olmuyor gerçekten rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

hzl123kk bilirim o duyguyu, dedigin gibi isterse dunyanin en iyi insanlari olsun,ev ustune ev olmuyor, gozun aydin evinde saglikla huzurla mutlulukla otur☺️ insanin kendi evi kendi duzeni gibisi yok

hzl123kk bebistr yerini yadirgamistir alisir bir iki gune , cok ustune gitme

karamelek21 teşekkür ederim canım evet fazla takmıyorum 1.5 yaşında doğduğundan beri orda napsın yavrum

hzl123kk benimde öyle oluyordu. Merak etme ev ortamını yadırgamıştır. Ayrı eve geçtiğine çok sevindim. Miss gibi çocuğuna karışan eden senin yasaklarını çiğneyen olmucak çocuğunu kendi kurallarınla yetiştirmek gibisi yok.

hzl123kk amin inşallah hayırlısıyla sağlıkla huzurla nice güzel yıllarca oturun inşallah ❤️

firdevskartal ayyy evet çok mutluyum her anlamda teşekkür ederim 🤩

hzl123kk benim 5 sene oluyor eve geçmek için birikim yapıyoruz umarım ni aoncd toplarız da biter bu çile hiç olmuyor yeminle zor sabrediyorum

mrvehl çok zor tatlım ben anlaştığım halde düzenim yoktu çocuğumun düzeni yoktu bizim niyetimiz ev almaktı ama olmadı ben eşimi her gün ilmek ilmek işledim o bana kıyamadı zaten ne desem yapar beraber ilk başta oturmamıştık bizim durumlar farklıydı oda çok üzgündü beni böyle bir durumun içine koyduğu için özellikle yatak odası anlamında ilişkimize zarar gelmeye başlayınca hemen kiralık ev baktık ve çıktık bence tavsiyem ev alabilme durumun yoksa çık işle eşini çok zor yaşadım biliyorum

mrvehl 17 ay zor sabrettim 7 ay eşim yoktu yurt dışındaydı bide 5 sene çokkk

hzl123kk vallahi öyle darısı başıma senin adına çok sevindim canım bir ömür mutlu ve huzurlu olursunuz inşallah;) senin bir çocuk benim iki bebek bir de düşün. D

mrvehl senin de en kısa zamanda evine geçmeni diliyorum canım benim çalışabiliyorsan çalış daha çabuk toparlarsınız

hzl123kk kendi evinin verdiği rahatlık der geçerim. Ailemin evinde büyüdüm ama şuan gidince orayı bile yadırgıyorum.

hzl123kk Rabbim mutluluğunuzu daim etsin darısı başıma 5 yıl oldu benimki