Kizlar spiral sonrasi adetim iyice düzensizlestir 1 aydır kanama var neredeyse ve iliskiye giremiyorum sizce girsen sıkıntı okur mu

1 ay fazla gibi , ilk önce muayene olun Dr görüşü önemli işin hijyen kosmida önemli tabi , dinen adet günleriniz öncesinde düzenli ve her ay aynı gün sayısı neyse 10 günden sonrası özürdür,ibadet ve birliktelik caizdr

mrvehl kayma enfeksiyon olabilir ama genelde ara kanamalar ilk 1 yıl normal siye biliyorum

mrvehl güzelim onu doktor bakarak anlar kayma enfeksiyon veya başka bir problem va vs işin uzmanı görsün mitlaka

mrvehl bende spiral kullanıyorum tam 33 gün lekelenmem sürdü ama 1 günde çeyrek ped kadardı hatta bazen o bile olmuyordu 40. Gün kontrole gel demişti ben kanamam kesilmeyince mesaj attım doktorum da normal değil gel hemen dedi ve gittiğimde yabancı cisim olduğu için enfeksiyon olduğunu söyledi antibiyotik verdi 3. Hapı içmemle bir kesildi, sende geciktirme muayene ol kendine eziyet çok zor oluyor

peynirlimakarnaa yanj benim az falan da değil en fazla 2 saate bir değiştiriyorum hafif regl ağrım gibi var çok değil ama az ama çok uzun sürdü normalde teslim 8 gün sürerdi bu baya uzun sürdü geçen ay taktirdim mart ayında ve 1 aydır nerdeyse dolu dolu kanama var

mrvehl muhtemelen senin de enfeksiyon yapmıştır canım çünkü bana doktor açıklarken ilk ay bu çok görülüyor hemen hemen her kadında oluyor sonuçta vücuda yabancı bir cisim giriyor halşyle bunu da atmaya çalışıyor bu da enfeksiyon olarak dönüyor dedi korkma hiç ama böyle de rahatsız bir şekilde devam etme çünkü tedavi olmadan geçmiyor benim farklı bir durumdan dolayı 3-4 ay kanamam olmuştu geçer diye bekledim geçmemişti yani tedavisiz geçmiyor bu tür kanamalar bi antibiyotikle çözersin işi ihmal etme

mrvehl git kuzum hemen niye çekesin ki bunu boşuna kesilmez o kendiliğinden çünkü uzamasının bir sebebi vardır çözümünü bulmadan kesilmez hemen git