Merhaba kızlar burada yeniyim sizlerden aranızda tecrübe sahibi olan yada olmayan farketmeksizin bir konu hakkında öneriler istiyorum . Kızlar nasipse ikinci gebeliğim olacak geçen ay ilk defa korunmasız ilişki yaşadık normalde de gecikme olurdu ama 12 gün oldu herhalde rahim ve vücut kendini gebeliğe hazırlıyordir dedim çünkü genel olarak tahlil vs bir sorunum yok kontrol oldum. Bu ay folik asit ve avakado vb ürünleri denemeyi düşünüyorum sizlerin de önerebileceğınız ürünler varsa mutlaka yazarsanız sevinirim ovulasyon testi ile ilerleyeceğim kan pıhtılaşmam olduğu için planlı gebelik yapıyoruz. Birde folik asit mevzusuna gelecek olursam acaba sadece folik asit mi kullansam yoksa bazı ilaçlar folik asit vitmain birleşik oluyor kızım da kullandım çünkü bu şekilde mı birşey alsam yardımcı olursanız sevinirim 😍
Yeni geldim yardımcı olursanız sevinirim 😍
klp folik asit birçok gıda da bulunuyor en başta hurma da. Sentetik ilaç formunda kullanmayın derim. Fazlası zarar zaten vücutta yeteri kadar gıdalardan alıyoruz
blumom Evet kim insan kolay hamile kalıyor kim insan zor hamile kalıyor Ben kolay hamile kalan bir insan değilim belki de kafaya taktığım için böyledir Ama mesela ilk evlendiğim sene bile kızım 4 ay sonra oldu onu da ama kafayı çok takıyordum ben genelde böyle takıntılı bir insan halini almış bulunmaktayım özellikle bu kan pıhtılaşmamın olduğunu öğrendikten sonra böyle oldu insan haberi bir diken üstünde oturuyor