Kızlarr ilişkiden nasıl zevk alıyorsunuz ya kızlar boşalıyor mu onu bile bilmiyorum kendim yaşamadığım için 2 yıldır evliyim hiç kendimden geçecek kadar kaptırmadım kendimi ilişkide zevk alamıyorum nedense. Ve boşalmak nasıl bir his gerçekten merak ediyorum 😀

ayybisiydicemm vala çok güzel bir his 😅🤭, ben bekarken de kendim boşalıyordum 4 yıl olucak evleneli o zamandan beri de eşim beni boşaltıyor

• Düzenlendi

ayybisiydicemm ben her ilişkide tatmin olmamı ilişki yasamak için yasamamaya rutin kurallı vs olarak bakmamaya baglıyorum bana göre bu sevgiyle olan bisey bir anda olan bisey mesela ne biliyim öperken birlikte vakit geçirrken falan bir an duygu patlaması yasarsın ve o an ilişki baslar ya bende oyle ve o an ilişkiyi akısına bırakıyoruz hani mesela kimisi kurallı gider ya işte her ilişkide once sevisin vs vs gibi bende o yok o anki modumuza baglı bisey bazende hazırlanırız mesela bizim istegimize baglı degişiyor hep bu ama mesela benim eşimle iletişimim aram iyi olmasaydı hic aktivitemiz sohbetimiz bagımız olmasaydı sadece evli olsaydık sanırım zevk almazdım veya tatmin olmazdım yani burda çoğu kişi post acıyor ve ben onların sonraki postlarına da bakıyorum genelde iletişimi olmayan kişiler sorun yasıyor gozlemime gore yani eger bende hımm haftada 2 kez sevişmeliyiz suan istiyorum eşim beni tatmin etmek zorunda hadi once sevişelim sevişmezsek ben tatmin olmam ilişkiye hazır olmam herkes öyle söylüyor ilişki sırasında da bosalmalıyım bosalmalıyım diye düşünsem bende zevk almam eşimle aramdaki o bag o cekim olmadan ilişkiye girersem zevk almam olmaz bunun bir kuralı yok o an canın ne istiyorsa yap kural yok pozisyon olsun hareket olsun hersey hareket et istediğin gibi nasıl zevk aldıgını bulana kadar ornegin ben uzanayım eşim git gel yapsın ve böyle orgazm olmalıyım diye bisey yok bu böyle bisey degil

rouge_ bu ben ben ve eşimde öyleyiz o anki modumuz nasılsa öyle yaparız

Bahtsizbedevi_ evet ya o ne öyle ders gibi 30 dakika sevisin 20 dakika öpüsün falan şunu yapın bunu yapın içimden geldigi gibi yapmasam nasıl tatmin olayım ben insan odaklanamaz ki kendini tamamen bırakamaz aklında sürekli nasıl yapması gerektigi olur hic güzel degil

rouge_ aynen bizde öyle plan falan yapmayız o anki ruh halimiz modumuz neyse öyle yaparız bende hiç düşünmem tatmin olacam zevk alacam diye hatta ben boşalacağım zaman bekliyorum biraz daha uzatıyorum ondan sonra geliyorum benden bi kaç dakika sonrada eşim geliyo

ayybisiydicemm Öncelikle eşinle isteklerinizi bilmen lazım utanmaman lazım. Cinsellik utanarak Yapılacak bir şey değil. Eğer işin içinde utangaçlık varsa Sadece yapılması gerektiği için yapılmıştır. Kendinizi şartlamayın bırakın akışına göre gitsin. Nerelerden daha çok zevk aldığınızı keşfedin eşiniz de sadece kendini rahatlamasına önem vermesin sizi de düşünsün. Bunu açık açık konuşmanız lazım Siz beklentilerinizi bilince ve ona göre hareket edince seks hayatınızda hareketlenecektir. Siz dile getirmediğiniz için o sizin boşalıp boşalmadığınıza önem vermiyor muhtemelen. O yüzden konuşarak hareket etmek ve uygulamak çok önemli.

rouge_ her kelimesine katılıyorum